Головна  →  ДПІ інформує  →  13 липня 2017

Змінена форма Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації

Змінена форма Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації

З 20 червня 2017 року (дня опублікування в Офіційному віснику України) набрали чинності зміни до форми Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації.

Зміни затверджені Наказом Міністерства фінансів України від 28.04.2017 № 469 «Про затвердження змін до форми Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації».

Так, змінами передбачено:

  • вилучення квартального звітного періоду;
  • уточнено перелік доходів і витрат неприбуткових організацій;
  • до сум операцій нецільового використання активів включена вартість активів (коштів або майна), вартість товарів (робіт, послуг), які використані на цілі інші, ніж фінансування видатків на утримання неприбуткової організації, реалізації мети (цілей, завдань) та напрямів діяльності, визначених установчими документами, та/або для здійснення неприбуткової (добродійної) діяльності, передбаченої законом для релігійних організацій;
  • для відображення наявних додатків додана клітинка, в якій проставляється позначка, що разом із Звітом подається фінансова звітність (як додаток). Фінансова звітність є додатком до Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та його невід'ємною частиною.

Наказ МФУ від 28.04.2017 № 469 опублікований в «Офіційному віснику України» № 48 від 20.06.2017.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена