Головна  →  Підсумки тижня  →  12 липня 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 19.06.17 по 25.06.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 19.06.17 по 25.06.17 р.

19 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

19 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про стан нарахування плати за споживання холодного водопостачання (розрахунки за споживання холодного водопостачання);
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття;
- про технічний стан проїжджих частин вулиць та тротуарів;
- про стан технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів;
- про стан благоустрою прибудинкової території;
- про стан розгляду звернень громадян;
- про стан вирізування (кронування) гілля дерев.
За підсумками наради надано доручення.

19 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови та заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.

Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан освоєння капітальних вкладень;
- про стан підготовки до урочистостей з нагоди Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні;
- про стан підготовки до нового опалювального сезону 2017-2018 років;
- про стан літнього оздоровлення та відпочинку дітей і молоді Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

19 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

19 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Васильченка та вулиці Глінки, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

20 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

20 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

20 червня на території Солом’янського району міста Києва проведено профілактичний рейд „Діти вулиці“. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь: начальник відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М., представники - Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві, Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Під час рейду обстежено житлово-побутові умови проживання дітей, які знаходяться на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах, розглянуті заяви громадян щодо виконання батьківських обов’язків. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

20 червня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Шпильова В.М.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання заходів щодо протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції;
- про нові наукові розробки в променевій діагностиці та обговорення можливості їх застосування на практиці;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

20 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

20 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) нараду начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV „Про житлово-комунальні послуги“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 „Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків“;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

20 червня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., виконуючий обов’язки директора Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Татарінова Л.А., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В., представник Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві, мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуті питання:
- про надання дозволу на укладення від імені малолітньої дитини договору купівлі-продажу частини квартири;
- про визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини;
- про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини;
- про надання дозволу на визначення імені та прізвища малолітньої дитини;
- про подальшу долю малолітніх дітей;
- про звільнення від виконання обов’язків опікуна над малолітніми дітьми, які мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування;
- про призначення опікуна над малолітніми дітьми, які мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування;
- про надання дозволу на проведення обстеження у лікаря-психіатра неповнолітньої особи, яка нині перебуває в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про надання дозволу на обстеження з метою профілактичного огляду малолітньої дитини, яка нині перебуває в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про перегляд індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах;
- про надання дозволу на оздоровлення в оздоровчому літньому таборі малолітній дитині, яка нині перебуває в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

20 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

21 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

21 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) відбувся семінар-практикум на тему: „Головний бухгалтер і безпека бізнесу“ за ініціативи громадської організації „Всеукраїнський бухгалтерський клуб“. Організацію заходу забезпечили виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. та виконавчий директор громадської організації „Всеукраїнський бухгалтерський клуб“ Чепурова С.В. У заході брали участь бухгалтери підприємств, установ, організацій міста Києва.
Під час семінару розглянуті питання:
- про новини законодавства, актуальні роз’яснення з питань бухгалтерського обліку та оподаткування;
- про актуальні питання обліку податку на додану вартість;
- про правові питання взаємовідносин з контролюючими органами.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 180 осіб.

21 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

21 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

21 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

21 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) проведено День спеціаліста акушерства та гінекології. Семінар проводив головний лікар пологового будинку № 5 міста Києва, головний позаштатний спеціаліст з акушерства та гінекології Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Макаренко М.В. У заході брали участь: завідувач гінекологічного відділення Київського міського клінічного ендокринологічного центру Дереповська Т.О., професор кафедри акушерства та гінекології № 1 Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Лакатош В.П., головні лікарі та заступники головних лікарів пологових будинків міста Києва, завідувачі жіночих консультацій, лікарі та акушери-гінекологи медичних закладів міста Києва.
Під час семінару розглянуті питання:
- про аналіз роботи гінекологічного відділення Київського міського клінічного ендокринологічного центру;
- про паравірусну інфекцію і вагітність, сучасні погляди на проблему.
Виступили: Макаренко М.В., Дереповська Т.О., Лакатош В.П. Учасникам семінару надані роз’яснення та рекомендації. Загальна кількість присутніх - 140 осіб.

21 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

21 червня у приміщенні Національного університету оборони України імені Івана Черняховського (просп. Повітрофлотський, 28) відбулись урочистості з нагоди 103-ї річниці з початку системної підготовки військових фахівців. Привітав колектив навчального закладу перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., який вручив грамоти працівникам університету. Із привітальними промовами до командування та членів колективу звернулися перший заступник Міністра оборони України Руснак І.С., голова Солом’янської районної в м. Києві організації ветеранів, генерал-лейтенант Парафейніков Б.Д., Митрополит Черкаський та Чигиринський Іоан. З нагоди свята особовому складу вручили подарунки та відзначили заохоченнями.

21 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Кадетський Гай, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

22 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

22 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) виконуючий обов’язки начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Целуйко В.В. провів нараду з питання: „Про стан цивільного захисту підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва“. У нараді брали участь: працівники відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, інспектор Солом’янського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві Цюпко М.Ю., начальники штабів цивільного захисту підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про аналіз роботи відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та об’єктів господарювання Солом’янського району міста Києва стосовно виконання плану основних заходів у сфері цивільного захисту за І півріччя 2017 року;
- про вимоги протокольних доручень міської та районної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій;
- про підготовку до проведення штабного навчання в Солом’янському районі міста Києва;
- про стан виконання плану підготовки керівного складу та фахівців підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва;
- про стан проведення технічної інвентаризації сховищ цивільного захисту в Солом’янському районі міста Києва;
- про вимоги розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11 квітня 2017 року № 429 „Про створення спеціалізованих служб цивільного захисту регіонального рівня територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту“.
Виступили: Ткач А.Г., працівники відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Загальна кількість учасників - 30 осіб. За підсумками наради надані протокольні доручення.

22 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Гавела Вацлава, 23А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

22 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник відділу інформаційних технологій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бурдейн Д.М., виконуючий обов’язки начальника відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Московченко Ю.М., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо вжитих заходів з недопущення несанкціонованої торгівлі в Солом’янському районі міста Києва;
- про надання інформації директору Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Назарову Ю.Л. щодо вжитих заходів з метою забезпечення впровадження інформаційно-аналітичної системи управління фінансово-господарською діяльністю в місті Києві;
- про надання інформації виконуючому обов’язки директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Пастуху І.А. щодо приведення внутрішньобудинкових систем центрального опалення та гарячого водопостачання до проектного стану;
- про надання інформації директору Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо вжиття заходів з метою переміщення тимчасових споруд, які розташовані під шляхопроводами;
- про надання інформації директору Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Шамрай Н.В. щодо встановлення графіка прийому суб’єктів звернень у Центрі надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва з метою поліпшення якості надання адміністративних послуг з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

22 червня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“ (просп. Комарова Космонавта, 3), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

22 червня у Солом’янському районі міста Києва проведено заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, а саме:
- проведено хвилину мовчання на знак вшанування пам’яті за загиблими у Другій світовій війні;
- відбулось приспущення (вивішування із чорними стрічками) Державного Прапора України на будинках органів державної влади, державних підприємств, установ та організацій;
- проведено релігійними організаціями панахид за жертвами Другої світової війни;
- у бібліотечних закладах розміщено книжково-ілюстративні виставки про жертовність українського народу в боротьбі проти нацизму та його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції.

22 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Борщагівська, 182В. За підсумками наради надано доручення.

23 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

23 червня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Максима Кривоноса - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (125 машин).

23 червня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (41 машина).

23 червня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

23 червня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

23 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

23 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гарматної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

24 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брамирська С.М. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

24 червня на вулиці Стадіонній - на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (179 машин).

24 червня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Стадіонної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

25 червня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (17 машин).
Протягом тижня у Солом’янському районі міста Києва відбулись заходи з нагоди святкування Дня молоді:
- нагородження найкращих студентів року (просп. Повітрофлотський, 31, Київський національний університет будівництва та архітектури);
- засідання за круглим столом на тему: „Роль молодіжних організацій у соціалізації сучасної молоді“ (просп. Комарова Космонавта, 1, Національний авіаційний університет);
- змагання з пляжного волейболу серед особового складу Національної академії внутрішніх справ (вул. Народного Ополчення, 9, волейбольне поле);
- відвідування виставки карикатури студентами Навчально-наукового аерокосмічного інституту Національного авіаційного університету.
Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено такі заходи:
- загальносистемний День інформування на тему: „Всі свої“ з нагоди Всесвітнього дня біженців (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний День інформування на тему: „22 червня: Дорога обов’язку пам’яті“ з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- майстер-клас з петриківського розпису на тему: „Квіти Петриківки“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- пленер-читання на тему: „Літній курс на позитив“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- інформація про послуги бібліотеки під час літніх канікул на тему: „Вільний час? У бібліотеку!“ (вул. Донецька, 57А, бібліотека ім. І. Багряного);
- година веселого настрою на тему: „Хочеш цікаво жити, треба з книгою дружити“ (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- літнє караоке на тему: „Таланти в нас на кожнім кроці“ (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- ілюстративна викладка на тему: „Зелені свята в Україні“ (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека ім. І. Світличного).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена