КМДА Київська міська державна адміністрація


16 червня 2017

Голова Солом’янської РДА Максим Шкуро привітав медичних працівників з професійним святом

Голова Солом’янської РДА Максим Шкуро привітав медичних працівників з професійним святом

Голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро привітав медичних працівників  району з професійним святом, яке цьогоріч відзначається 18 червня.

«Галузь медицини − одна з найбільших у нашому районі. У ній працює понад 10 тисяч людей.  Фактично в кожному районному медичному закладі проводимо капітальні ремонти. Повним ходом іде капітальний ремонт поліклініки на вул. Солом’янській, 17. У дорослу поліклініку на просп. Комарова, 3, яку повністю вже відремонтовано в минулому році, днями завезли новий, сучасний рентген-апарат. Також мешканці можуть пройти обстеження на нових рентген-апаратах у Консультативно-діагностичному центрі на вул. Гарматній, 36, там же замінюємо вікна на металопластикові», − зазначив  Максим Шкуро.

Голова Солом’янської РДА відзначив вагомий внесок солом’янських медиків у справу збереження здоров’я мешканців району та всієї України.

Максим Шкуро вручив кращим медичним працівникам грамоти та подяки  за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і відданість справі. Творчим дарунком до свята став концерт.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.