Головна  →  Новини  →  15 червня 2017

Бібліотеки Солом’янки взяли участь у квесті, присвяченому Дню Києва

Бібліотеки Солом’янки взяли участь у квесті, присвяченому Дню Києва

З нагоди святкування Дня Києва в Солом’янському районі відбувся комплекс культурно-мистецьких заходів для користувачів публічних бібліотек. Яскравою подією для учасників заходів став краєзнавчий квест, який об’єднав читачів п’яти бібліотек району, а саме:  Центральної бібліотеки імені Ф. Достоєвського, бібліотек імені І. Багряного для дітей, імені М. Бажана, імені О. Пироговського та імені О. Донченка, у пізнавально-розважальному конкурсі.  

Кожна команда мала свій унікальний маршрут, наповнений несподіваними сюрпризами та відкриттями. Організатори ретельно підготувалися до квесту, учасники отримали роздруковані карти подорожей, конверти з питаннями, інші цікаві позначки та бонус-листівки.  Читачі відшуковували таємничі місця маршруту, відповідали на питання квесту. Іноді маршрути бібліотек перетиналися, і краєзнавці із задоволення обмінювалися враженнями від сучасно-історичної та культурної Солом`янки.  Фінальна зустріч усіх команд відбулась у пункті призначення - Центральній бібліотеці імені Ф. Достоєвського.

Наприкінці мандрівки всіх чекав несподіваний бонус: учасники стали справжніми дігерами. Екскурсовод Кирило Степанець провів онлайн-екскурсію  підземеллями району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена