Головна  →  Новини  →  14 червня 2017

Максим Шкуро ознайомився з роботою клубів за місцем проживання

Максим Шкуро ознайомився з роботою клубів за місцем проживання

Голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро відвідав підліткові клуби за місцем проживання «Олімпік» на вул. Стадіонній, 13 та  «Здоров’я» на вул. Донця, 17/46, ознайомився з роботою та станом забезпечення закладів.

У 2015 році підлітковий клуб «Олімпік» на вул. Стадіонній, 13 було відремонтовано, а саме: спортивні зали, хореографічну залу, роздягальні, душові, місця загального користування. У клубі діти віком від 4 до 12 років займаються малюванням і ліпкою. Також є спортивні заняття з айкідо та танцювальна студія.

Підлітковий клуб «Здоров’я» на вул. Донця, 17/46 входить до числа найбільш відвідуваних серед усіх клубів району. У різних секціях займається понад 200 дітей. Тут працюють секції з айкідо, вільної боротьби, художньої гімнастики, акробатики, фітнесу, є тренажерна зала.

«Такі клуби – це можливість для дітей відвідувати додаткові спортивні чи художні секції неподалік від дому. Сьогодні в районі працює 19 клубів за місцем проживання, які входять до Солом’янського районного в місті Києві об’єднання підліткових клубів «Либідь». У 10 різнопрофільних та 9 спортивних клубах займається майже 2, 5 тисячі дітей», − зазначив керівник району Максим Шкуро. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена