Головна  →  Новини  →  31 травня 2017

Київрада затвердила нові параметри Громадського бюджету на 2018 рік

Київрада затвердила нові параметри Громадського бюджету на 2018 рік

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати схвалили нові параметри фінансування Громадського бюджету на 2018 рік. Про це повідомляє прес-служба Київради.

На реалізацію проектів місто готове виділили уже 100 мільйонів гривень. Це удвічі більше ніж було спрямовано на ініціативи киян у 2017-му. Разом з тим, змінилися умови участі у Громадському бюджеті. Відтепер проекти ділитимуться на малі та великі.

«Максимальна вартість малого проекту становитиме 400 тисяч гривень, великого – 2 мільйони. Раніше у нас такого поділу не було. Загалом, на реалізацію малих проектів ми передбачаємо не більше 20 мільйонів гривень. Решту – 80 мільйонів підуть на втілення великих. Громадські ініціативи, як і раніше, будуть поділені за категоріями. Приміром, безпека та громадський порядок, культура та туризм, навколишнє середовище, освіта, охорона здоров’я, спорт», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Передбачено, що подання проектів стартує 1 червня і триватиме до 15 липня. Голосування розпочнеться у кінці вересня 2017 року. Максимальна тривалість реалізації громадських ініціатив – рік. Відлік розпочнеться з 1 січня 2018 року.

Джерело: Прес-служба Київради

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена