КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2017

У парку «Відрадний» відзначили День Києва

У парку «Відрадний» відзначили День Києва

27 травня в Солом’янському районі відзначили День Києва. Мешканців району, які завітали до парку «Відрадний», привітали голова Солом’янської РДА Максим Шкуро, народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Спілки ветеранів АТО Солом’янського району Ігор Скопненко, керівник районної ветеранської організації Борис Парафейніков, депутати Київради.

«Я радий вітати всіх мешканців району та гостей, які зібралися разом  відсвяткувати День Києва. Бажаю всім миру, наснаги, здоров’я та гарного настрою», − сказав Максим Шкуро, вітаючи киян зі святом.

Керівник району зазначив, що влада докладає всі зусилля, аби район змінювався на краще і ставав комфортнішим. За літо буде проведено ремонтні роботи в школах і садочках району. Завершується проектування нового дитячого садочка на бульв. Вацлава Гавела, 81. Цього року 357 житлових будинків буде відремонтовано.

Парк «Відрадний» перетворився на творче міні-містечко. Усі бажаючі спробували свої сили на майстер-класах з квілінгу, виготовлення мотанок, листівок, декупажу, малювання на мольбертах, аква-гриму тощо.

Традиційно  святкування відбулося з насиченою концертною програмою. Свої творчі напрацювання презентували колективи КДМШ № 15 ім. В. Щигловського, вокалісти КДМШ № 33 ім. В.Пухальського, Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району,  а також  танцювальний колектив  «Kiev Art Time» та інші.

Не менш цікавою стала спортивна зона, де гості свята подивилися показові  виступи з карате, боксу, рукопашного бою, айкідо, а також мали змогу взяти участь у спортивних іграх  і конкурсах.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.