Головна  →  Підсумки тижня  →  26 травня 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 15.05.17 по 21.05.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 15.05.17 по 21.05.17 р.

15 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про розгляд звернень громадян;
- про технічний стан проїжджих частин вулиць та тротуарів;
- про стан утримання підвалів, колясочних, технічних поверхів у житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкових територій.
За підсумками наради надано доручення.

15 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови та заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про заходи з нагоди святкування Дня столиці та Дня Києва;
- про стан підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку дітей Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

15 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

15 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) відбувся святковий захід з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Організацію заходу забезпечили начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор „Центру сім’ї“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Савенок В.В. У заході брали участь: начальник Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Танцюра В.А., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., заступники директорів з виховної роботи, психологи закладів освіти, представники медичних закладів, громадських організацій Солом’янського району міста Києва. На початку заходу відбулась презентація роботи „Центру сім’ї“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Потім присутні переглянули концертну програму за участю самодіяльних художніх колективів Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість учасників - 300 осіб.

15 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Єреванської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

16 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Михайла Донця, 15А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

16 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV „Про житлово-комунальні послуги“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 „Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків“;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

16 травня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 403) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Шпильова В.М.
Під час наради розглянуті питання:
- про особливості та шляхи реформування в сфері надання медичної допомоги мешканцям Солом’янського району міста Києва;
- про стан впровадження в Солом’янському районі міста Києва програми з відшкодування вартості ліків „Доступні ліки“;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

16 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

16 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В., представник Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві, мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуті питання:
- про надання до суду висновку щодо визначення способу участі у спілкуванні з малолітніми дітьми;
- про надання висновку до суду щодо позбавлення батьківських прав стосовно малолітніх дітей;
- про розгляд заяви щодо визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною;
- про надання дозволу на визначення імені та прізвища малолітньої дитини;
- про надання дозволу на зміну прізвища малолітньої дитини;
- про реєстрацію народження знайденої дитини;
- про призначення опіки над малолітньою особою, яка має статус дитини-сироти;
- про надання дозволу на санаторно-курортне лікування, оздоровлення та відпочинок малолітніх дітей, які станом на даний час перебувають у Центрі допомоги дітям „Місто щасливих дітей“;
- про надання дозволу на проведення туберкулінової проби та проведення аналізу крові на ВІЛ-інфекцію неповнолітній дитині, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та перебуває в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);
- про перегляд індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

16 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. За підсумками надано протокольні доручення.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

17 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) проведено День спеціаліста акушерства та гінекології. Семінар проводив головний лікар пологового будинку № 5 міста Києва, головний позаштатний спеціаліст з акушерства та гінекології Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Макаренко М.В. У заході брали участь: доцент кафедри акушерства та гінекології № 1 Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Жегулович В.Г., головний позаштатний спеціаліст з онкогінекології Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Манжура О.П., головні лікарі та заступники головних лікарів пологових будинків міста Києва, завідувачі жіночих консультацій, лікарі та акушери-гінекологи медичних закладів міста Києва.

Під час семінару розглянуті питання:
- про аналіз випадків антенатальної загибелі плодів за І квартал 2017 року;
- про ендометріоз, клініку, діагностику та лікування гінекологічного захворювання;
- про раннє виявлення та профілактику раку шийки матки, кольпоскопічну картину та методи діагностики.
Виступили: Макаренко М.В., Жегулович В.Г., Манжура О.П. Учасникам семінару надані роз’яснення та рекомендації. Загальна кількість присутніх - 150 осіб.

17 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Тупикова Генерала, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

18 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 906, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

18 травня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Олімпік“ Солом’янського району міста Києва проведено змагання з настільного тенісу „Золота ракетка“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Олімпік“ Парака І.В. У заході брали участь: педагоги-організатори та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Олімпік“, „Здоров’я“, „Горизонт“, „Надія“. Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти. Загальна кількість учасників - 55 осіб.

18 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П., завідувач сектора з питань охорони праці Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Римар-Щербина О.В., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директорові Департаменту будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Федотову К.П. стосовно незаконного виконання будівельних робіт на самовільно зайнятих земельних ділянках на території Солом’янського району міста Києва;
- про надання інформації директорові Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо стану виконання плану заходів з відзначення Дня охорони праці в Україні у 2017 році;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 22, напрацьованих під час наради з обговорення питань життєдіяльності міста Києва 24.04.2017;
- про надання відповіді на звернення депутата Київської міської ради Андрєєва А.С. щодо стану відновлення асфальтного покриття після виконання аварійних доріг;
- про надання інформації виконуючому обов’язки директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Пастухову І.А. щодо аналізу заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах житлово-комунального господарства;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

18 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинно медико-санітарної допомоги № 1“ (просп. Комарова Космонавта, 3), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

18 травня у приміщенні гімназії „Міленіум“ № 318 (вул. І. Пулюя, 3Б) проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи з учнями, соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і організації роботи з дітьми пільгових категорій. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брала участь начальник відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів гімназії „Міленіум“ № 318. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

18 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Качалова, 40. За підсумками наради надано доручення.

19 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

19 травня на вулиці Керченській - на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С., заступник начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (111 машин).

19 травня на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарки забезпечили: начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С., заступник начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (111 машин).

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

19 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: бульв. Гавела Вацлава, 7В та вул. Машинобудівна, 27. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

19 травня у приміщенні підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Фаворит“ (вул. Авіаконструктора Антонова, 14) проведено першість з боксу. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Фаворит” Ткаченко П.Ю. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Фаворит“. Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти. Загальна кількість учасників - 36 осіб.

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) відбулись районні урочистості з нагоди святкування Дня науки. Організацію заходу забезпечила начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., депутат Київської міської ради Кисіль Р.П., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. представники підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва. Андрієвський Д.Й. привітав присутніх зі святом та нагородив грамотою народного депутата України - директора ДП „Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій“ Фаренюка Г.Г., доктора технічних наук, професора, академіка Академії будівництва, радника директора ДП „Державний науково-дослідний інститут автоматизованих систем в будівництві“ Слободяна Я.О., кандидата технічних наук, доцента Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України „Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського“ Голя В.Д. Далі зі словами вітання виступив Шкуро М.Ю. та нагородив за високі досягнення у професійній діяльності Грамотою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації 26 осіб. Завершив урочистості виступ Київського муніципального камерного хору „Хрещатик“ з вокальними композиціями. Загальна кількість учасників - 90 осіб.

19 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

19 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Західної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

19 та 20 травня у приміщенні комплексної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів „Прометей“ Солом’янського району міста Києва (вул. Єреванська, 9) проведено відкриту першість з настільного тенісу серед спортсменів-інвалідів з ураженнями опорно-рухового апарату. Організацію заходу забезпечили начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів „Прометей“ Солом’янського району міста Києва Поляков В.А. У заході брали участь тренери та спортсмени-інваліди з ураженнями опорно-рухового апарату комплексної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів „Прометей“ Солом’янського району міста Києва. Переможці та призери змагань отримали кубки, грамоти та медалі. Загальна кількість учасників - 35 осіб.

20 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

20 травня за адресою: вулиця Героїв Севастополя, 42 - на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Героїв Севастополя, 35А - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та заступник начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (211 машин).

20 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Потебні Академіка, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

21 травня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (22 машини).

21 травня громадськість Солом’янського району міста Києва брала участь у загальнодержавному заході в Національному історико-меморіальному заповіднику „Биківнянські могили“ з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій.

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено такі заходи:
- загальносистемний день скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу на тему: „Безвинно покарані“ (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемні інформаційні ролі на тему: „Обертаючи глобус, повертаємось в Європу“ з нагоди святкування Дня Європи (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний День пам’яті жертв політичних репресій на тему: „Замордовані покоління“ (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- літературно-музична композиція на тему: „День матері-Мадонни пресвятої“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- стартап проекту для підлітків на тему: „Дорослим ставати - безпечно!“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- майстер-клас з петриківського розпису на тему: „Казковий птах“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- книжкова виставка на тему: „Борець за українську державність“ з нагоди 200-річчя від Дня народження українського історика, етнографа, прозаїка, поета-романтика Миколи Костомарова (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);
- лекція для читачів бібліотеки (клуб „Сад. Город. Дача“) з нагоди відзначення 100-річчя з часу заснування Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);
- онлайн-інформація на тему: „Майстер історичних романів“ з нагоди 160-річчя від Дня народження українського письменника, громадського діяча Андрія Чайковського (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- ювілейний хронограф на тему: „Історична постать: Микола Костомаров“ з нагоди 200-річчя від Дня народження українського історика, етнографа, прозаїка, поета-романтика Миколи Костомарова (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- виставка-вшанування на тему: „Співець непересічних особистостей“ з нагоди 200-річчя від Дня народження українського історика, етнографа, прозаїка, поета-романтика Миколи Костомарова (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара); 
- інформаційна викладка на тему: „Історія сучасної діяльності бібліотеки“ з нагоди відзначення 100-річчя з часу заснування Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України (просп. Лобановського Валерія, 37, бібліотека ім. М. Бажана);
- казкова мандрівка на тему: „Добро завжди переможе зло“ з нагоди 160-річчя від Дня народження американського дитячого письменника Френка Баума (вул. Максима Кривоноса, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);
- майстер-класи на тему: „Вправні рученята“ (вул. Максима Кривоноса, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);
- зустріч з поліцейськими на тему: „Руху правила єдині - поважати їх повинні“ (вул. Кавказька, 7, бібліотека „Солом’янська“);
- гра-вікторина на тему: „Червоний, жовтий, зелений“(бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- книжково-ілюстративна виставка на тему: „Мамо, мамо, вічна і коханна…“ (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- концерт викладачів та учнів з нагоди річниці присвоєння школі імені українського піаніста, композитора, педагога Володимира Пухальського (вул. Михайла Мішина, 25, дитяча музична школа ім. В. Пухальського);
- підготовка та відбір учнів до ІІ Всеукраїнського мистецького конкурсу-фестивалю на тему: „Мистецька палітра Києва“ (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів до Дня Києва (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів з Петриківського розпису (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена