Головна  →  Підсумки тижня  →  18 травня 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 10.05.17 по 14.05.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 10.05.17 по 14.05.17 р.

10 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

10 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

10 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.

Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкових територій;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття;
- про стан технічного обслуговування систем теплопостачання, водопостачання, водовідведення і зливів у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

10 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання завдань по набору контрактників на військову службу;
- про стан підготовки загальнорайонних заходів з нагоди святкування Дня Європи;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

10 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

10 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

10 травня у приміщенні громадської приймальні (вул. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів виїзний особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого виїзного прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

10 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Караваєва Професора, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

11 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

11 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

11 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., виконуючий обов’язки начальника відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Дядченко С.Я. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Липківського Василя Митрополита, 16А. За підсумками наради надано доручення.

11 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Вінагіна І.Є., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директорові Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо запланованих робіт по демонтажу самовільно розміщених тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва;
- про надання інформації директорові Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В щодо будинків, будівель та споруд, які знаходяться в аварійному та непридатному до нормальної експлуатації стану;
- про надання інформації Київському міському голові Кличку В.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 16, напрацьованих під час інспекції Київським міським головою ходу робіт з асфальтування міжквартальних проїздів та прибудинкових територій та відвідання відділення Центру комунального сервісу Дарницького району міста Києва 05.04.2017;
- про надання інформації директорові Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Турчаку Д.В. щодо стану реалізації програми відшкодування вартості лікарських засобів;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В. щодо стану виконання Плану заходів з реалізації Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

11 травня на площі біля приміщення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41) відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та святкування Дня Європи. У заході брали участь: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., заступник керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., керівники і працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, громадськість Солом’янського району міста Києва. Церемонію підняття Державного Прапора України та Прапора Європи провели прапороносні групи Національної академії внутрішніх справ.

11 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ (вул. Солом’янська, 17), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

11 травня проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи з учнями, соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і організації роботи з дітьми пільгових категорій у вечірній (змінній) середній загальноосвітній школі № 3 (вул. Ушинського, 15). Організацію заходу забезпечила виконуючий обов’язки начальника служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олексієнко Т.В. У заході брала участь начальник відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів вечірньої (змінної) середньої загальноосвітньої школи № 3. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

11 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) відбулись збори голів житлово-будівельних кооперативів Солом’янського району міста Києва щодо соціального захисту мешканців будинків у питаннях надання комунальних послуг. Організацію заходу забезпечили начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. та начальник відділу по роботі з ЖБК, ОСББ та відомчим житловим фондом району управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яресько Г.В. У заході брали участь: начальник відділу з питань житлово-комунальної політики - заступник начальника управління житлово-комунальної політики Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Удод Т.Д., представник Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), помічник депутата Київської міської ради Бродського О.Я. Ніцкан І.П., голови ЖБК Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість учасників - 35 осіб.

12 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

12 травня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головні спеціалісти відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. та Якубець Ю.Г. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (161 машина).

12 травня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головні спеціалісти відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. та Якубець Ю.Г. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (63 машини).

12 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

12 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: просп. Лобановського Валерія, 2 та просп. Повітрофлотський, 40А. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

12 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

12 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Вишневої та вулиці Садової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

13 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

13 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Гавела Вацлава, 23А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

13 травня на вулиці Стадіонній - на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (222 машини).

13 та 14 травня у приміщенні комплексної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів „Прометей“ у Солом’янському районі міста Києва відбулись змагання з пауерліфтингу. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів „Прометей“ Поляков В.А. У змаганнях брали участь інваліди з ураженням опорно-рухового апарату, які навчаються в комплексної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів „Прометей“ Мета проведення змагань - подальша популяризація пауерліфтингу серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та наслідками дитячого церебрального паралічу, виявлення та відбору найсильніших спортсменів для комплектування команди міста Києва для участі у Всеукраїнських змаганнях. Змагання проведено відповідно до міжнародних правил з пауерліфтингу серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату в кожній ваговій категорії окремо для чоловіків та жінок. Переможець визначався по найбільшій піднятій вазі. Також визначено переможців у абсолютному заліку за найбільшою піднятою вагою. Переможці змагань нагороджені кубками, грамотами та медалями. Загальна кількість присутніх - 47 осіб.

13 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Стадіонної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

14 травня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (19 машин).

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено такі заходи:
- інформаційна викладка на тему: „Щоб ви не зневірились…“ з нагоди відзначення 125-річчя від Дня народження єпископа Української греко-католицької церкви, кардинала Римо-католицької церкви Йосифа Сліпого (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- ілюстративна виставка-огляд на тему: „Краєвиди Країни хризантем“ до 25-річчя з часу визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між нашими країнами (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- зустріч з сучасним поетом, дитячим письменником, прозаїком, літературним критиком, перекладачем Іваном Андрусяком „Казкові історії про чакалок і бабаїв“ (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха); 
- відкриття виставки малюнків на тему: „Майстер сонячної душі“ з нагоди відзначення 100-річчя від Дня народження української художниці-живописця Тетяни Яблонської (вул. Єреванська, 12, бібліотека ім. М. Реріха);
- літературний портрет на тему: „Гімн життю відомого письменника“ з нагоди відзначення 105-річчя від Дня народження українського письменника, драматурга, фольклориста Михайла Стельмаха (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- поетичний вернісаж на тему: „Мамин оберіг“ з нагоди святкування Дня матері (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- гра-вікторина на тему: „Червоний, жовтий, зелений“ (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- книжково-ілюстративна виставка на тему: „Мамо, мамо, вічна і кохана…“ з нагоди святкування Дня матері (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- майстер-класи на тему: „Вправні рученята“ (вул. Кривоноса Максима, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів до Дня Києва (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів з петриківського розпису (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена