Головна  →  Новини  →  27 квітня 2017

У Солом’янському районі тривають весняні толоки

У Солом’янському районі тривають весняні толоки

Починаючи з березня по теперішній час, за підтримки народного депутата України Дмитра Андрієвського, депутатів Київради, голови Солом’янської РДА Максима Шкуро, першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелєєва на території Солом’янського району  проходять весняні толоки.

Безпосередню участь у заходах з благоустрою беруть перший заступник голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський, заступник голови  Олена  Горпинченко, співробітники КП УЗН та представники структурних підрозділів Солом’янської  РДА.

До участі також долучаються представники органів самоорганізації населення,  мешканці району, студентська та учнівська молодь.

Зокрема, у Солом’янському Ландшафтному парку прибрано територію парку від торішнього листя та гілля, ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище, відновлено газон, відремонтовано та пофарбовано паркові лави та шлагбауми, здійснено бетонування доріжок, сходів, встановлено нові урни для сміття та висаджено дерева.

Дбаючи про безпеку мешканців, засипано провал, утворений внаслідок зсувних процесів, та здійснено накриття люків інженерних мереж бетонними плитами.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена