Головна  →  Новини  →  30 листопада 2016

На Відрадному відкрили бібліотеку після капітального ремонту

На Відрадному відкрили бібліотеку після капітального ремонту

Голова Солом’янської РДА Максим Шкуро разом з мешканцями району, постійними читачами та гостями відкрили бібліотеку сімейного читання № 13 після ремонту, що знаходиться на просп. Відрадному, 14/45. Бібліотека заснована ще у 1968 році. Книжковий фонд складає майже 27 000 примірників. Щорічно бібліотека обслуговує більше 2, 5 тис. користувачів.

«Сьогодні ми відкриваємо не просто найкращу бібліотеку, а  єдину повністю відремонтовану та реставровану бібліотеку. Це не просто бібліотека, а справжній сімейний клуб Відрадного та всього Солом’янського району. Адже тут постійно проводяться майстер-класи, різноманітні заходи для дітей та дорослих, працюють гуртки, є Інтернет та сучасні комунікації», − зазначив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

На базі оновленої бібліотеки № 13 проходитимуть майстер-класи зі створення статей для української Вікіпедії та реалізовуватиметься проект бібліотечного простору «БібліоПідвальчик на Відрадному».

Довідково. У  Солом’янському районі працює 17 бібліотек, які відвідують понад 50 000 користувачів. Щороку заклади проводять понад 1000 різноманітних заходів. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена