КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2016

У Солом’янському районі відбувся ХV фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій»

У Солом’янському районі відбувся ХV фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій»

17 листопада відбувся заключний гала-концерт «Мрії збуваються» фестивалю «Барви надій» у рамках Київського міського фестивалю «Повіримо у себе». Фестиваль відкрив двері для 150 обдарованих дітей у двох вікових категоріях (діти, молодь).

Привітала присутніх заступник голови Солом’янської адміністрації Олена Горпинченко.

Учасники продемонстрували свої таланти в 9 номінаціях: вокально-хоровий жанр, хореографічний жанр, інструментальний жанр, авторська поезія та проза, образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, виконавче мистецтво, аудіовізуальне мистецтво та нерукотворне мистецтво. 35 дітей стали переможцями фестивалю. З творчими напрацюваннями учасників фестивалю відвідувачі мали змогу ознайомитися на виставці в холі адміністрації.

Перможців конкурсу нагородили відзнаками. Всі без виключення учасники, їх батьки, соціальні працівники та волонтери, які працювали протягом року, отримали найбільший подарунок - свято творчості, свято надії та віри у власний потенціал. Тільки поєднавши зусилля багатьох дорослих людей, талановиті діти та молодь зможуть повірити у себе і знайти у собі сили для нових досягнень.

Організаторами виступили Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району та центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Солом’янського району.

До участі у фестивалі залучено організації, які опікуються проблемами дітей та молоді з функціональними обмеженнями, а саме: Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району міста Києва, Територіальний центр соціального обслуговування населення, школи-інтернати № 2 та №17, спеціалізована школа «Надія». 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.