Головна  →  Новини  →  27 грудня 2013

На Новий рік до школярів – з багатою торбою гостинців

На Новий рік до школярів – з багатою торбою гостинців

26 грудня, в четвер, голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації взяв участь у святкуванні Нового року разом з учнями №324 школи.

Як вже стало доброю традицією, Максим Луцький приїхав до дітей з багатою торбою всіляких гостинців. Діти неймовірно зраділи такому сюрпризу, та завзято почали розбирати подарунки.

Очільник району підкреслив, що в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», йому дуже приємно бути таким бажаним гостем у №324 школі.

«Знаєте, це надзвичайна приємність – дарувати подарунки. Особливо, для дітей. Вони з такою непідробною щирістю радіють всім гостинцям. Це лише маленька частинка нашої уваги, яку ми їм можемо дати, але вона така необхідна», - зауважив Максим Луцький.

Голова Солом’янської адміністрації також привітав вчителів та батьків школярів із прийдешніми новорічними святами, і побажав терпіння у їхній нелегкій роботі – виховання майбутнього України.

«Я пишаюся, що знаю таких людей. Ваша праця неоціненна, ви не просто навчаєте, виховуєте школярів, ви готуєте майбутнє нашої держави. Щиро вас вітаю з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим. Якби вам тяжко не доводилося, не зважаючи ні на що, хай у ваших серцях живуть – віра, надія і любов!», - побажав Максим Луцький.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена