Головна  →  Новини  →  29 вересня 2016

Відбулась урочиста церемонія покладання квітів у Національному заповіднику «Бабин Яр»

Відбулась урочиста церемонія покладання квітів у Національному заповіднику «Бабин Яр»

29 вересня відбулося покладання квітів до монумента жертвам Бабиного Яру. У заході взяли участь Київський міський голова Віталій Кличко, перший заступник Солом’янської РДА Володимир Бялковський, представники КМДА, депутати Київради.

«Зараз ми знаходимося в Національному заповіднику «Бабин Яр». 75 років тому на цьому місці відбулася страшна трагедія – масові розстріли євреїв, українців, ромів. Тільки протягом 29 та 30 вересня 1941 року були розстріляні 34 тисячі євреїв. Сьогодні тут присутні представники КМДА, депутати Київради. Хочу звернутися до всіх вас: наша місія – зробити все, щоб до 80-ї річниці трагедії був створений меморіал жертв цієї трагедії світового масштабу як нагадування про помилки минулого, які в жодному разі не повинні повторитися в майбутньому», – звернувся Віталій Кличко до присутніх.

Сьогодні у київських школах перший урок був присвячений вивченню трагедії Бабиного Яру. Крім того, протягом усього дня в Національному заповіднику «Бабин Яр» будуть проводити екскурсії для школярів.

За матеріалами сайту КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена