Головна  →  Новини  →  26 грудня 2013

Солом’янська РДА привітала Червоний Хрест з прийдешніми Новорічними святами

Солом’янська РДА привітала Червоний Хрест з прийдешніми Новорічними святами

Максим Луцький, голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації, відвідав Солом’янську районну організацію Товариства Червоного Хреста міста Києва.

Зустріч відбулася 25 грудня, у приміщенні організації. Максим Георгійович привітав усіх присутніх з наступаючими святами та висловив свою подяку і підтримку кожній людині, що долучилася до роботи Солом’янської районної організації Товариства Червоного Хреста.

“Для мене честь бути тут сьогодні з такими сильними та хоробрими людьми, як кожен з вас.  Ви знайшли своє покликання у допомозі людям, завдяки вам люди, що потрапили в біду, не залишаються з нею на самоті, завдяки вам вони мають шанс знову стати на ноги. Зараз, напередодні Новорічних свят, я хочу привітати вас та запевнити – Солом’янська РДА готова підтримувати вас на вашому непростому шляху милосердя та гуманізму. Щастя вам в Новому 2014 році, будьте сильні та здорові, продовжуйте нести світло в цей непростий світ. Дякую вам,” – сказав Максим Луцький.

Товариство Червоного Хреста є найстарішою добровільною гуманітарною громадською організацією. Не лишати людину одну з бідою, будь то хвороба, інвалідність або втрата житла – у цьому і бачить своє покликання ця організація. Основні функції та напрямки роботи Солом’янської районної організації Товариства Червоного Хреста міста Києва: координація роботи патронажної служби, організація медико-соціальної допомоги, постійний контроль за роботою програм, по яким працює  районна організація Товариства Червоного Хреста.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена