КМДА Київська міська державна адміністрація


9 серпня 2016

Перший прозорий офіс поліції розпочав роботу в Солом’янському районі

Перший прозорий офіс поліції розпочав роботу в Солом’янському районі

4 серпня розпочав роботу перший прозорий офіс біля Радіоринку та залізничної станції «Караваєві дачі». У приміщенні працюватимуть дільничні та патрульні, які за допомогою встановлених камер і великого прозорого вікна спостерігатимуть за дорожнім рухом і тим, що відбувається на місцевості, в тому числі, Радіоринку.

Участь у відкритті взяла голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, керівник районного управління поліції Павло Василенко, голова Солом’янського району Максим Шкуро.

«Такі поліцейські станції дуже важливі для місць, де щоденно перебуває велике скупчення людей. Адже це один з попереджувальних інструментів, які будуть в поліції. Місце обрали не випадково, бо зараз у районі Радіоринку стається багато крадіжок та ДТП. Це перша відкрита станція поліції у Києві», – наголосила Деканоідзе.

За словами керівника району Максима Шкуро, відкриття такої дільниці саме у Солом’янському районі сприятиме порядку та посиленню безпеки в цьому мікрорайоні. «Завдяки офісу поліції мешканці району зможуть оперативно вирішувати проблеми та отримувати необхідну допомогу», – зазначив голова адміністрації.

Офіс поліції працюватиме з вівторка до п’ятниці (9.00 до 18.00), у суботу та неділю з 10.00 до 13.00.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.