Головна  →  Новини  →  1 липня 2016

Відбулось засідання президії громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації

Відбулось засідання президії громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації

ПРОТОКОЛ засідання президії громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

9 червня 2016 року                      просп.  Повітрофлотський, 41, каб.245

 

Присутні: 7 членів президії громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації.

Запрошені: начальник відділу з нагляду за станом утримання будинків, споруд та прибудинкових територій (КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва») – Міщенко Р.А.; керівник органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Батиєва гора» – Осьмак В.Д.

Слухали: Шарафетдінова П.І. – голову громадської ради щодо присутності  переважної більшості членів президії громадської ради – 7 осіб, наявності кворуму та пропозиції розпочати засідання.

Голова запропонував на розгляд громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації наступний порядок денний:

1. Щодо незадовільного стану корпусу 2 будинку 46А по вулиці В. Гетьмана Солом’янського району міста Києва та проведення загального огляду зазначеної будівлі.

Доповідач:  Харченко В.П. – член громадської ради.

2. Про незадовільний стан покажчиків поштової адреси (вказівних табличок з назвами вулиць) Солом’янського району м. Києва.

Доповідач: Антропов О.Д. – член громадської ради;

начальник відділу з нагляду за станом утримання будинків, споруд та прибудинкових територій (КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського  району м. Києва»)  - Міщенко Р.А.

3. Схема створення ОСББ – нормативна база.

Доповідач: Харченко В.П.– член громадської ради.

4. Пропозиції щодо реалізації в місті Києві у 2016 році Національної стратегії розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки.

Доповідач: Кулікова Т.В. – секретар громадської ради.

5. Різне.

5.1 Участь членів громадської ради у заходах:

- День скорботи та вшанування жертв війни в Україні – 22 червня;

- День Конституції – 28 червня.

Доповідач: Кулікова Т.В. – секретар громадської ради.

5.2 Щодо проведення благодійного аукціону (восени 2016 року).

Доповідач: Грінченко В.Р.– голова комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики громадської ради.

5.3 Щодо спільних нарад поліції м. Києва з громадськістю.

Доповідач: Шарафетдінов П.І. – голова громадської ради. 

5.4 Щодо листа керівника ОСНу «Батиєва гора» Осьмака В.Д. до голови громадської ради Шарафетдінова П.І.

Доповідач:  - Осьмак В.Д.

Голосували: «За» – одноголосно.

Вирішили: Затвердити порядок денний президії громадської ради та продовжити засідання.

По першому питанню

Слухали: Харченка В.П. – щодо незадовільного стану корпусу 2 будинку 46А по вулиці В. Гетьмана Солом’янського району міста Києва та проведення загального огляду зазначеної будівлі.

Шарафетдінов П.І. запропонував інформацію взяти до відома та в подальшому налагодити співпрацю з КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва».

Голосували: «за» – одноголосно.

Вирішили: інформацію прийняти до відома та доручити Харченку В.П. організувати комісію з представників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва та членів громадської ради.

По другому питанню

Слухали: Антропова О.Д. – щодо незадовільного стану покажчиків поштової адреси в Солом’янському районі міста Києва. До діалогу долучилась Міщенко Р.А. – начальника відділу з нагляду за станом утримання будинків, споруд та прибудинкових територій та довела до присутніх інформацію про відсутність фінансування на витрати зазначеного питання. Шарафетдінов П.І. запропонував взяти інформацію до відома; доручити Міщенко Р.А. надати кошторис по вищезазначеному питанню та, в разі доцільності, голові профільного комітету громадської ради підготувати клопотання до Київської міської державної адміністрації.

Голосували: «За» – одноголосно.

Вирішили: Доручити Міщенко Р.А. надати кошторис щодо заміни покажчиків поштової адреси та голові профільного комітету громадської ради підготувати клопотання до Київської міської державної адміністрації.

По третьому питанню

Слухали: Харченка В.П. – щодо схеми створення ОСББ та основних аспектів  нормативної бази.

Вирішили: Взяти інформацію до відома.

По четвертому  питанню

Слухали: Кулікову Т.В. – секретаря громадської ради, яка донесла до відома присутніх інформацію про реалізацію в місті Києві у 2016 році Національної стратегії розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки.

Вирішили: Взяти інформацію до відома.

По п’ятому  питанню

Слухали: Парафейнікова Б.Д. – голову комітету з питань соціального захисту ветеранів, інвалідів та малозабезпечених громадян громадської ради щодо відзначення Дня скорботи та вшанування жертв війни в Україні в Солом’янському районі міста Києва, в свою чергу наголосивши на участі членів громадської ради в покладанні квітів до пам’ятних знаків району;

Кулікову Т.В. – щодо участі членів громадської ради у заходах з нагоди  Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України, які проходитимуть у Солом’янському районі;

Грінченка В.Р. – голову комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики щодо проведення благодійного аукціону восени 2016 року.

Вирішили: Взяти інформацію до відома та активно долучитися до заходів з нагоди Дня скорботи, Дня Державного Прапора та Дня незалежності України та благодійного аукціону.

Слухали: Шарафетдінова П.І. – щодо запланованої зустрічі (24.06.2016) з начальником поліції Солом’янського району м. Києва  для обговорення питання удосконалення зворотного зв’язку між поліцією та громадою.

Вирішили: Делегувати Шарафетдінова П.І. та Оніщенка Д.М. на вищезазначену зустріч, яка відбудеться 24.06.2016 о 17.50. Членам громадської ради надати перелік нагальних питань для обговорення та надання відповідей.

Слухали: Осьмака В.Д. – керівника ОСНу «Батиєва гора» щодо проблемної ситуації, яка склалась в ОСНі, а саме: нелегітимність проведення зборів та обрання нового керівника ОСНу. 

Вирішили: Рекомендувати Осьмаку В.Д. надати необхідні документи для опрацювання та подальшого прийняття відповідного рішення із зазначеного питання.

 

Голова громадської ради       П. Шарафетдінов

Секретар громадської ради          Т. Кулікова

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена