Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

Олена та Андрій Лелекач, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, отримали ключі від сімейного автомобілю

Олена та Андрій Лелекач, батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, отримали ключі від сімейного автомобілю

22 травня 2016 року у Центральному парку культури та відпочинку «Маріїнський», з нагоди відзначення Дня сім`ї, відбулося свято для сімей столиці – фестиваль родинних цінностей «В родинному колі».

В урочистій атмосфері  голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко вручив батькам-вихователям дитячого будинку сімейного типу Солом’янського району міста Києва Олені та Андрію Лелекач ключі від сімейного автомобіля.

Також, Київський міський голова вручив Подяку багатодітній матері – мешканці району, за активну участь у громадській діяльності, великий особистий внесок у сфері збереження сім'ї та сімейних цінностей. Цінними подарунками нагороджено 10 багатодітних сімей району,  які мають творчі, наукові та культурні здобутки.

Нагадаємо, дитячий будинок сімейного типу  Олени та Андрія Лелекач функціонує з лютого 2007 року в Солом’янському районі міста Києва. На вихованні та спільному проживанні влаштовано дітей, які за різних обставин залишаються без батьків. На сьогодні батьки-вихователі виховують 8 дітей, з них 6 – прийомні. Найближчим часом сім'я візьме на виховання ще 4-х дітей.

Такий подарунок родині стане в нагоді при вирішенні щоденних побутових справ. 

Також, Київський міський голова вручив Подяку багатодітній матері – мешканці району, за активну участь у громадській діяльності, великий особистий внесок у сфері збереження сімї та сімейних цінностей. 10 багатодітних сімей району,  які мають творчі, наукові та культурні здобутки,  нагороджено цінними подарунками.  

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена