Головна  →  Новини  →  20 грудня 2013

Діти Центру дитячої та юнацької творчості урочисто зустріли Св. Миколая

Діти Центру дитячої та юнацької творчості урочисто зустріли Св. Миколая

В Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов концерт присвячений святкуванню дня Св. Миколая.

19 грудня діти Центру дитячої та юнацької творчості влаштували концерт з піснями, танцями та грою на різних музичних інструментах. Захід буч присвячений одному з найстарших та найтепліших зимових свят – дню Св. Миколая.

Дитячий концерт відвідали й  високі гості, серед них голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький та служитель Парафії преподобного Сергія Радонезького Отець Костянтин.

Участь у цьому заході Максим Луцький взяв виконуючи нові соціальні ініціативи Президента України: “діти – майбутнє України”.

Очільник Солом’янського району поздоровив усіх присутніх зі світлим святом Св. Миколая, побажав діткам щастя та радості кожного дня та подякував усім, хто допомагав організовувати цей концерт.

“Розкривати дитячі таланти – наша свята місія. Тому, я хочу подякувати не лише дітям за їх щирі старання, а й кожному педагогу, який з дня у день допомагає цим дітям краще пізнати себе та свої здібності. Попереду в нас багато інших Новорічних свят, тому, користуючись можливістю, хочу привітати всіх присутніх з ними та кожному побажати сил і наснаги, святкового настрію та багато щастя у ці святкові дні”, - привітав присутніх Максим Луцький.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена