Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

19 квітня 2016 року відбулося засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

19 квітня 2016 року відбулося засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

ПРОТОКОЛ № 10 розширеного засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

19 квітня 2016 року        просп. Повітрофлотський,41 , каб.459

Присутні: 18 членів громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, представники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської райдержадміністрації, представники органів самоорганізації населення Солом’янського району м. Києва.

Запрошені: завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції  Солом’янської райдержадміністрації Харченко П.В., начальник відділу з питань соціальних та навчальних проблем студентства Державного університету телекомунікацій Похабова І.Е., представник громадської організації «Let’s do it, Ukraine!» Ячмень Б.В.

На початку засідання громадської ради  педагогом-організатором Кассім Р.Г. було вручено Подяку від спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №17 міста Києва голові громадської ради Шарафетдінову П.І. та голові комітету громадської ради Грінченку В.Р. за постійну підтримку та допомогу дітям з особливими потребами, які навчаються в інтернаті.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про затвердження плану роботи громадської ради на 2016 рік.

Доповідач: Шарафетдінов П.І.

2. Щодо екологічного стану столиці та довкілля.

Доповідач: Шарафетдінов П.І.

3. Щодо результатів круглого столу «Місту Київ – ефективну стратегію протидії  туберкульозу».

Доповідач: Руденко В.В.

4. Щодо Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

Доповідач: Кваша С.Н.

5. Різне:

5.1. Участь членів громадської ради в заходах (урочистостях):

- 30-річчя трагедії на ЧАЕС (26 квітня);

- 71-а річниця завершення Другої світової війни (8-9 травня);

- просвітницький захід до Міжнародного Дня сім'ї (14 травня).

5.2. Визначення наступного засідання.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: затвердити запропонований порядок денний та продовжити роботу у відповідності до нього.

По першому питанню

Слухали:  Шарафетдінова П.І. – голову громадської ради про план роботи громадської ради на 2016 рік.

Шарафетдінов П.І. запропонував присутнім членам громадської ради прийняти рішення про його затвердження.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома у подальшій роботі громадської ради на 2016 рік.

По другому питанню

Слухали: Шарафетдінова П.І. – щодо екологічного стану столиці та довкілля.

Ячменя Б.В. - представника громадської організації «Let’s do it, Ukraine!» про проведення 23 квітня 2016 року Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну 
чистою разом!».

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома та долучитись до прибирання територій району.

По третьому питанню

Слухали:  Руденка В.В. – секретаря   комітету з питань охорони здоров’я щодо результатів проведення 22 березня 2016 року з нагоди Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на туберкульоз у Київській міській раді круглого столу «Місту Київ – ефективну стратегію протидії  туберкульозу!», впродовж якого провідні національні експерти державного та громадського сектору обговорили сучасні виклики та шляхи подолання захворювання на туберкульоз. Провідною темою обговорення стала розробка нової міської програми боротьби з туберкульозом як дорожньої карти по зміцненню системи охорони здоров’я м. Києва. Модератором круглого столу виступила Ольга Богомолець, народний депутат України, голова Комітету Верховної ради України з питань охорони здоров’я.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома.

По четвертому питанню

Слухали:  Квашу С. Н. – голову комітету з питань житлово-комунального господарства, комунального майна, благоустрою та екології  щодо Закону України від 14.05.2015 № 417 «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». Вона зазначила, що до цього Закону більше питань, ніж відповідей і виступила з пропозицією щодо його відтермінування або призупинення.

До обговорення долучились члени громадської ради: Харченко П.В., Грінченко В.Р., Редько К.М., Руденко В.В., Фісунова Л.В.

Шарафетдінова П.І. – який доручив комітету з питань житлово-комунального господарства, комунального майна, благоустрою та екології  написати відповідного листа до Верховної Ради України.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома.

По п’ятому питанню

Різне

Слухали: Шарафетдінова П.І. – щодо участі членів громадської ради в заходах (урочистостях): 26 квітня (30-річчя трагедії на ЧАЕС); 8 – 9 травня (71-а річниця завершення Другої світової війни).

Парафєйнікова Б.Д. - голову комітету громадської ради  з питань соціального захисту ветеранів, інвалідів та малозабезпечених громадян щодо заходів по відзначенню 71-ї річниці завершення Другої світової війни, про проведення урочистої ходи пам’яті «Безсмертний полк» з портретами загиблих воїнів під час Другої світової війни.

Фісунову Л.В. - члена комітету громадської ради  з питань соціального захисту ветеранів, інвалідів та малозабезпечених громадян, яка як голова БО «Благодійний фонд «Діти Чорнобиля за виживання» запросила присутніх відвідати захід, приурочений 30-річчю трагедії на ЧАЕС 21 квітня 2016 року о 14.00 за адресою: пров. Чугуївський, 19-а.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома і долучитись до заходів, приурочених 30-річчю трагедії на ЧАЕС та 71-ї річниці завершення Другої світової війни.

Слухали: Грінченка В.Р. – голову комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики, який довів до присутніх про проведення 14 травня до Міжнародного Дня сім’ї у парку ім. М.Островського  просвітницького заходу, до якого можуть долучитися члени громадської ради.

Похабову І.Е. - начальника відділу з питань соціальних та навчальних проблем студентства Державного університету телекомунікацій, яка розповіла присутнім про проект сценарного плану  святкового заходу до Міжнародного Дня сім’ї і зазначила, що цей захід благодійний. Вона звернулась із проханням звернутися від громадської ради до депутатів Київради, які були обрані від Солом’янського району м. Києва  з листами про надання допомоги.

До обговорення долучились всі присутні члени громадської ради.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: інформацію взяти до відома і підготувати листи від громадської ради до депутатів Київради, які були обрані від Солом’янського району м. Києва, про надання допомоги для проведення вищезазначеного заходу.

Слухали: Шарафетдінова П.І. – про лист від управління будівництва Солом’янської райдержадміністрації  від 23.03.2016 №108-102/12 щодо надання кандидатури представника  громадської ради  для включення до складу оперативної робочої групи для обстеження та ідентифікації будівельних майданчиків, паркувальних майданчиків та газозаправних станцій на території Солом’янського району м. Києва. Він запропонував внести кандидатуру Ляленка Валерія Валерійовича – заступника голови громадської ради.

Голосували: «за» - одноголосно.

Вирішили: підготувати лист про надання кандидатури Ляленка Валерія Валерійовича – заступника голови громадської ради, для включення до складу оперативної робочої групи для обстеження та ідентифікації будівельних майданчиків, паркувальних майданчиків та газозаправних станцій на території Солом’янського району м. Києва.

Слухали: Шарафетдінова П.І. – голову громадської ради, який запропонував провести наступне засідання громадської ради 19 липня 2016 року о 15.00.

Голосували: «за» – одноголосно.

Вирішили: провести наступне засідання громадської ради 19 липня 2016 року о15.00.

 

Голова громадської ради         П. Шарафетдінов

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена