Головна  →  Новини  →  28 квітня 2016

Відбулися спортивні змагання з перетягування канату та міні-футболу серед команд клубів за місцем проживання

Відбулися спортивні змагання з перетягування канату та міні-футболу серед команд клубів за місцем проживання

27-28 квітня 2016 року в рамках Спартакіади серед клубів за місцем проживання були проведені спортивні змагання з перетягування канату  та міні-футболу.

За перемогу у перетягуванні канату змагалися п’ять команд підліткових клубів, а саме: «Молодість», «Горизонт», «Олімпік», «Фаворит», «Старт». У заході взяли участь 30 юних спортсменів. У результаті напруженої, емоційної та безкомпромісної боротьби перемогу здобула команда клубу «Фаворит». На друге місце вийшла команда клубу «Атлет», а трете - посіли спортсмени підліткового клубу «Олімпік».

У змаганнях з міні-футболу, що пройшли на спортивному майданчику ліцею №144 ім. Г. Ващенка, взяли участь 6 команд з підліткових клубів «Старт», «Олімпік», «Фаворит», «Молодість», Горизонт» і «Здоров’я». Завзято за перемогу змагалися 48 юнаків віком від 15 до 20 років.

Боротьба за першість була нелегкою та напруженою. Так, перше місце у змаганнях виборола команда спортивного підліткового клубу «Молодість»; друге місце - команда клубу «Горизонт», а трете почесне місце посіли вихованці клубу «Старт».

Команди переможці за результатами змагань були відзначені кубками, нагороджені медалями та дипломами Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена