Головна  →  Новини  →  20 грудня 2013

Новорічна казка в парку Островського

Новорічна казка в парку Островського

Саме так виглядало чарівне дійство – запалення Новорічної ялинки в парку імені Миколи Островського в Солом’янському районі.

Атмосферу прийдешніх новорічних свят для мешканців Солом’янки створював хор «Зірниця», веселі ігри, цікаві загадки та зимові перфоманси.

Долучитися до святкового запалення новорічних вогників на ялинці в парку Островського вирішив і голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький.

Очільник району привітав солом’янців з Днем святого Миколая та прийдешніми новорічними святами.

«Сьогодні все більше стає відчутною святкова атмосфера. Дуже важливо, аби наші діти справді відчули казковий настрій прийдешніх свят. До цього ми всі докладаємо чималих зусиль, в тому числі – і наш Президент Віктор Янукович. Адже завдяки його програмі «Нові соціальні ініціативи: Діти – майбутнє України», сьогодні ми маємо чудове свято для дітей. Особливої радості додає ця красуня-ялинка! Від душі бажаю вам здійснення всіх мрій у Новому 2014 році. Нехай наша ялиночка яскраво палає веселими вогниками», - побажав Максим Луцький.   

Серед поважних гостей на святковому дійстві запалення ялинки в парку імені М. Островського був і заступник голови Київської міської державної адміністрації Корж Віктор Петрович.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена