Головна  →  Новини  →  19 грудня 2013

Максим Луцький поздоровив правоохоронців з Днем міліції

Максим Луцький поздоровив правоохоронців з Днем міліції

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня міліції.

18 грудня відбулися святкування Дня міліції. На урочистості було запрошено багато високих гостей, серед них був й очільник Солом’янки. Максим Луцький привітав правоохоронців з професійним святом, побажав їм сили та звитяги вірно і віддано служити українському народу, з честю стояти на сторожі закону та правопорядку.

«День міліції відзначають трохи пізніше - 20 грудня, але святкуємо ми сьогодні. Окрім поздоровлень з вашим професійним святом, мені б хотілося привітати вас з прийдешніми Новорічними святами. Нехай Новий рік принесе в дім кожного з вас щастя та радість, адже успіхи в професійній діяльності неодмінно пов’язані з особистим життям кожної людини», - привітав правоохоронців Максим Георгійович.

День міліції в Україні відзначають щорічно 20 грудня. Це свято має тривалу  історію в Україні, адже вперше його відзначили ще у 1962 році, коли Президія Верховної Ради СРСР видала відповідний указ, яким відзначила високі заслуги правоохоронців у боротьбі зі злочинністю та охороні правопорядку.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена