КМДА Київська міська державна адміністрація


6 квітня 2016

У Солом’янському районі відбулися змагання зі східних єдиноборств

У Солом’янському районі відбулися змагання зі східних єдиноборств

2 квітня 2016 року відбулися змагання зі східних єдиноборств у підлітковому клубі за місцем проживання «Здоров`я». Із спортивним азартом змагалися гуртківці підліткового клубу «Здоров`я» та найкращі представники спортивних клубів «Тай-файтер», «Боець», «Ніклан».

Юні спортсмени виборювали право на участь у відбірковому етапі Відкритого кубку міста Києва зі східних єдиноборств бойового мистецтва "Дракон", який проходитиме 24 квітня цього року. Наймолодшому учаснику змагань виповнилось 7 років, а найстаршому–35.

За результатами командного заліку кубок за перше місце здобула команда клубу «Здоров`я », яких до перемоги привела тренер Бублей Ю.В. Кубок за друге місце виборола команда «Ніклан», яких підготував тренер Криштофор С.Р. Кубок за третє місце отримали спортсмени клубу «Боєць» під керівництвом тренера Галіус К.О.

Переможців було відзначено кубками, медалями та дипломами.

Слід зазначити, що вихованці підліткового клубу за місцем проживання «Здоров'я» показали високий рівень спортивної підготовки. Районні змагання пройшли в дусі взаємоповаги та порозуміння.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.