Головна  →  Новини  →  14 березня 2016

У Солом’янському районі капітально відремонтували спортивний клуб «Фаворит» на вул. Антонова, 14

У Солом’янському районі капітально відремонтували спортивний клуб «Фаворит» на вул. Антонова, 14

Відремонтували спортивний клуб «Фаворит» на вул. Антонова, 14. Капітальні ремонти у приміщенні за 50 років існування закладу не проводилися. У спортклубі облаштували нові душові, роздягальні, спортивні зали, ринг тощо.

«Капітально відремонтували спортивний клуб у мікрорайоні Чоколівка. Відновлення закладу підтримав міський голова Віталій Кличко. Ще в одному клубі на  вул. Стадіонній, 13 завершуються роботи. Дуже важливо, що вперше за багато років звернули увагу на такі спортивні заклади», - зазначив керівник Солом’янського району Максим Шкуро.

У спортклубі «Фаворит» понад 100 дітей безкоштовно займається боксом. За  час існування тренерами спортклубу підготовлено чимало майстрів  спорту та майстрів спорту міжнародного класу, серед яких були багаторазові призери першості Європи та України, неодноразові чемпіони Європи.

Участь у відкритті взяли відомі спортсмени: чемпіон світу серед професіоналів з боксу за версією WBC Віктор Постол, чемпіон світу серед професіоналів з боксу за версією WBA Юрій Нужненко, ветерани спорту, мешканці району.

Після перерізання стрічки гості поспілкувалися з тренерами школи, відомими спортсменами, а також подивилися перший бій вихованців школи. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена