КМДА Київська міська державна адміністрація


4 березня 2016

Максим Шкуро привітав жінок Солом’янського району зі святом весни

Максим Шкуро привітав жінок Солом’янського району зі святом весни

Урочисті заходи напередодні Міжнародного жіночого дня відбулися у Центрі дитячої та юнацької творчості. На вході квітами жінок вітали військові 101-шої окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних сил України.

З теплими словами вітань до жінок району звернувся голова Солом`янської адміністрації Максим Шкуро: «В освіті району працює понад 90% жінок, в медицині – 80%, лише в житлово-комунальній сфері гендерна рівність - 50 на 50. Думаю, всі розуміють на чиїх плечах тримається район і хто його розвиває. Дякую, за Вашу щоденну роботу, яку ми високо цінуємо.  Бажаю Вам щастя, світлої весняної надії, добра та натхнення! Зі святом!".

Творчим дарунком до свята став концерт народного художнього колективу Джаз-бенд "Крок" та Гурту керівників гуртків Центру дитячої та юнацької творчості "Сокіл". Яскравими танцювальними та акробатичними виступами присутніх жінок радували народні художні колективи хореографічний ансамбль "Чисті роси", ансамбль спортивного бального танцю "Аматор Спорт Данс", шоу-група "Альтана", циркова студія "Арена" та ансамбль сучасного та стилізованого танцю "Пектораль".  

Святковий настрій присутнім подарував заслужений артист України Петро Чорний.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.