КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2016

Після масштабної реконструкції розпочав роботу дитсадок на вул. Ніщинського, 3

Після масштабної реконструкції розпочав роботу дитсадок на вул. Ніщинського, 3

У Солом’янському районі завершили ремонт чергового дитячого садочка. Роботи у приміщенні дитячого садка № 17 на вул. Ніщинського, 3 тривали з кінця жовтня минулого року. В будівлі утеплили фасад, замінили вікна та вхідні двері, утеплили  горище та замінили покрівлю, а також – опалювальну систему та систему вентиляції. Тепер понад 130 маленьких мешканців району можуть проводити час у теплих, яскравих і затишних приміщеннях.

Сьогодні, 23 лютого, привітали колектив закладу, діток і батьків  із початком роботи народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро, колеги-освітяни та мешканці району.

«Поступово  знімаємо фінансове  навантаження з кишені батьків, і намагаємося робити максимум за бюджетні кошти. Протягом року ще зробимо благоустрій території навколо цього дитячого садочка та додаткові  роботи в групах. Подібні ремонти з утеплення плануємо в школі №166 на вул. Єреванській, 20 і ще одному садочку на вул. Героїв Севастополя, 40», – зауважив керівник Солом’янського району Максим Шкуро.

За словами директора навчального закладу Олесі Охрущак, капітальні ремонти у приміщенні за 50 років його існування не проводилися, тому утеплення та модернізація будівлі суттєво змінило ситуацію: «Дитячий садок «одягнув нову шубку», після проведення ремонту в приміщеннях стало набагато тепліше, ніж до цього».

Довідково. З 2011 року дитячий садочок № 17 має статус комбінованого дошкільного навчального закладу із спеціальною групою для розумово відсталих дітей (єдиний у районі з такого профілю) та із спеціальними групами для дітей з порушеннями мовлення. Сьогодні у навчальному закладі працюють 23  педагога, у тому числі практичний психолог, музичний керівник, вчителі-логопеди та вчителі-дефектологи, 26 технічних працівників.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.