КМДА Київська міська державна адміністрація


15 грудня 2013

Новорічні свята на порозі

Новорічні свята на порозі

Солом'янка дала старт новорічним святам. 14 грудня в актовій залі Солом’янської райдержадміністрації з Днем Святого Миколая вітали дітей, які потрапили в складні життєві обставини. Понад 250 маленьких глядачів, які знаходяться на обліку в районному Центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, насолоджувалися яскравими виступами своїх однолітків.

Привітати малечу зі святом завітав голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький. Він звернувся до присутніх з побажаннями здоров’я, добра і злагоди та вручив дітям новорічні подарунки.

«Ми дуже відповідально ставимось до підготовки новорічних святкувань у районі. Адже в першу чергу це свята для наших із вами дітей. І ми зобов’язані забезпечити малечі диво та дозволити їм поринути в казку», – сказав Максим Луцький. Після чого голова райдержадміністрації запросив усіх на свято запалення новорічної ялинки у парку імені М. Островського 19 грудня та на новорічний калейдоскоп у парку «Відрадний» 21 грудня.

Серед присутніх на святі було також багато поважних гостей: настоятель храмів при Національній академії внутрішніх справ протоієрей Віталій Приходько, Надзвичайні та Повноважні посли Македонії, Грузії, Сирії, Палестини, Болгарії, Румунії, Сербії, Малайзії, Іраку та інші.

Ініціювали проведення фестивалю-конкурсу дитячої творчості з нагоди відзначення Дня Святого Миколая Київський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді спільно з Благодійним фондом «Соняшник» в рамках реалізації в регіонах соціальних ініціатив Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасної надання їм підтримки.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.