Головна  →  Новини  →  4 лютого 2016

Зустріч за «круглим столом» соціальних партнерів

Зустріч за «круглим столом» соціальних партнерів

Піклуючись про громадян, 04 лютого 2016 року в приміщенні управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва (далі управління) директором Солом’янського районного центру зайнятості (далі центр) та начальником управління, було проведено засідання за «круглим столом», присвячене співпраці управління та центру, як соціальних партнерів.

Під час проведення «круглого столу» начальник управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва – Тамара Папіленкова  та директор Солом’янського районного центру зайнятості – Лариса Захарчук проаналізували результати спільної діяльності в сфері інформування громадян, стосовно змін в чинному законодавстві, наданні послуг, особливостей працевлаштування та призначення (перерахунку, переведення) пенсій, а також наданні електронних послуг управлінням та центром. Крім того директор центру зайнятості ознайомила присутніх з порядком, який визначає процедуру реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу.

Пані Тамара подякувала директорові центру за співпрацю в проведенні спільних заходів для інформування громадськості, а пані Лариса, в свою чергу, зауважила, що управління відіграє важливу роль в діяльності центру.

Тож на зустрічі керівниками управління та центру було вирішено продовжувати плідну співпрацю управління та центру, як соціальних партнерів, а також продовжувати проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадськості стосовно змін в законодавстві з пенсійного та соціального забезпечення та залучати засоби масових інформацій для інформування населення щодо роз’яснень питань, пов’язаних з діяльністю центру та управління.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена