КМДА Київська міська державна адміністрація


29 січня 2016

Вогнеборці Солом’янського району отримали новий якісний бойовий одяг від Німеччини

Вогнеборці Солом’янського району отримали новий якісний бойовий одяг від Німеччини

29 січня начальник Головного управління ДСНС України у м. Києві Андрій Ватолін вручив рятувальникам 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини Солом’янського району 41 комплект якісного бойового одягу німецького виробництва, який захищатиме вогнеборців від небезпеки у надзвичайних ситуаціях різного характеру.

Загалом пожежно-рятувальна служба м. Києва отримала 300 комплектів нової форми. Таку форму вже отримали вогнеборці 7-ї та 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

«Відсьогодні ви будете працювати в хорошому та якісному обмундируванні, завдяки якому ваше життя буде захищене від впливів вогню та води, адже такий одяг є досить стійким. Цей бойовий одяг повинен витримувати 400ºС прямої дії вогню протягом 7 секунд. Тож сподіваємось, що він виправдає наші очікування», - зазначив начальник Головного управління ДСНС України у м. Києві Андрій Ватолін.

Наразі вогнеборці довіряють новій формі та сподіваються, що випробувавши його, вони не розчаруються, адже вже на перший погляд спецодяг виглядає значно безпечним.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.