Головна  →  Новини  →  22 січня 2016

21 січня відбулася оперативна нарада в Солом’янській адміністрації. Головне питання – попередження загострення епідемситуації на території Солом’янського району м. Києва

21 січня відбулася оперативна нарада в Солом’янській адміністрації. Головне питання – попередження загострення епідемситуації на території Солом’янського  району м. Києва

21 січня відбулася оперативна нарада в Солом’янській адміністрації. Головне питання – попередження загострення епідемситуації на території Солом’янського  району м. Києва.

«Потрібно посилити запобіжні заходи та подовжити обмеження на проведення навчання у закладах освіти, запровадити в усіх організаціях використання співробітниками засобів індивідуального захисту (марлевих пов’язок). Особливо це стосується тих підрозділів адміністрації, а також організацій та підприємств, які щоденно працюють з мешканцями», - наголосив в.о. голови Солом’янської адміністрації  Володимир Бялковський. 

Володимир Бялковський закликав присутніх неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів та рекомендацій, аби попередити загострення епідситуації. Обговоривши ситуацію із захворюваністю, присутні визначили порядок заходів з метою запобігання розповсюдження грипу в районі. Серед першочергових завдань – проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, використання засобів індивідуального захисту (застосування медичних марлевих масок), залучення додатково лікарів - інтернів для надання своєчасного медичної допомоги людям, проведення вологих прибирань в кабінетах та на робочих місцях,  посилення дезінфекційного режиму (проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів) в приміщеннях закладів освіти, охорони здоров’я та ін.

Під час наради, в черговий раз наголосили  про необхідність своєчасного звернення мешканців за медичною допомогою у разі появи перших ознак захворювання.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена