Головна  →  Новини  →  14 січня 2016

Проведено робочу нараду у голови Солом’янської РДА з питання виконання робіт у ДНЗ № 17, передбачених проектом «Термосанація у бюджетних установах м. Києва»

Проведено робочу нараду у голови Солом’янської РДА з питання виконання робіт у ДНЗ № 17, передбачених проектом «Термосанація у бюджетних установах м. Києва»

З жовтня розпочаті роботи у дошкільному навчальному закладі № 17 (вул. Ніщинського, 3). Конкурсні торги виграло ТОВ «Укрспецстрой».

Кошторисна вартість об’єкту - 6,2 млн.грн., кошти за рахунок гранду в рамках міжнародного проекту, який спільно фінансується Північною екологічною фінансовою корпорацією «НЕФКО» та КМДА.

Будівля дошкільного навчального закладу № 17 двоповерхова, загальна опалювальна площа - 1460,0 кв.м., розрахована на 250 дітей дошкільного віку (2 - 6 років), обслуговуючий персонал - 23 працівників. Завідувачка закладу, Охрущак Олеся Станіславівна.

Під час виконання проекту виконано:

- фасадні роботи на огороджувальних конструкціях по всьому периметру будівлі дошкільного навчального закладу, виконано на 95%;

- проведення утеплення цоколю всієї будівлі з відновленням підмостки, виконано на 100%;

- утеплення стелі у всіх приміщеннях другого поверху, виконано на 100%;

- повний ремонт покрівлі будівлі дошкільного навчального закладу, виконано на 97%;

- ремонт та модернізація системи центрального опалення з заміною внутрішніх мереж та радіаторів опалення, виконано на 99%;

- модернізація модульного індивідуального теплового пункту з заміною е/двигуна системи ЦО другого контуру та обладнання автоматизованою системою енергомоніторингу (АСЕМ) , виконано на 96%;

- встановлено системи вентиляції з рекуперацією повітря та дистанційним управлінням клімат-контролем у приміщеннях будівлі дошкільного навчального закладу, виконано на 91%;

- заміна всіх вікон на енергозберігаючі з клапанами вентиляції, виконано на 100%;

- електромонтажні роботи  як на вводі до будівлі так і у всіх приміщеннях, тощо.

Згідно календарного графіку виконання усіх робіт планується завершити до кінця грудня 2015 (уточнено - 15 січня 2016). Прийом дітей - 25.01.2016.

Замовником та виконавцем робіт є Комунальне підприємство «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях міста Києва» Київської міської державної адміністрації, директор Науменко Дмитро Володимирович.

Генеральним підрядником виконання робіт є ТОВ «Укрспецстрой», директор Месхі Мамука Мурманович.

Куратор проекту - головний інженер Комунального підприємства «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях міста Києва» Київської міської державної адміністрації, Шемет Віктор Йосипович.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена