Головна  →  Новини  →  11 січня 2016

В Солом’янському районі міста Києва тривають роботи з подолання негоди

В Солом’янському районі міста Києва тривають роботи з подолання негоди

В зв’язку з погіршенням погоди у місті Києві, з метою забезпечення безперешкодного пересування мешканців та належного контролю за станом прибирання території від снігу та наледі  у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації відділом контролю за благоустроєм створена мобільна група, яка здійснює цілодобовий моніторинг на предмет очистки території району.

Станом на 11 січня 2016 року силами працівників комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва забезпечено очищення 148,6 км доріг, 1511 тис. кв.м прибудинкової території, 21 км внутрішньоквартальних проїздів та 16,5 га доріжок в парках, скверах та бульварах.

Для очищення території Солом’янського району залучено 64 снігоприбиральної техніки та використано 58,2 т піскосоляної суміші; вивезено 120 т снігу.   

За несвоєчасне очищення території від снігу та наледі працівниками відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації на порушників Правил благоустрою міста Києва  складено 47 протоколів про адміністративні правопорушення та внесено 327 приписів на усунення виявлених недоліків.

Разом з негодою боротися легше.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена