Головна  →  Новини  →  28 грудня 2015

У Солом’янському районі відбувся турнір з рукопашного бою

У Солом’янському районі відбувся турнір з рукопашного бою

26 грудня 2015 року відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської адміністрації за участю ГО «Асоціація «Тайфун» в спортивному комплексі Київського спортивного ліцею-інтернату відбувся традиційний святковий турнір Солом’янського району з рукопашного бою.

В змаганнях взяли участь понад 190 дітей, підлітків та молоді віком від 6 до 15 років з команд підліткових клубів за місцем проживання «Червоні вітрила», «Старт», «Надія», «Лідер», «Здоров’я» та учасники спортивних громадських організацій Солом’янського району.

Переможців змагань визначали в індивідуальному та командному заліках. За результатами змагань першість у турнірі здобула команда клубу «Червоні вітрила» під керівництвом Олександра Силюка. Друге місце посіла команда спортсменів громадської організації СА «Тайфун», а третє місце поділили між собою команди клубу «Старт» та команда МВДСО «Титан» Солом’янського району.

Кращими спортсменами були відзначенні підлітки, які посіли перші місця у  поєдинках – Сергій Тесленко, Дмитро Криволапенко та Герман Мороз.

Переможців турніру відзначено командними кубками, спортивними дипломами та медалями. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена