Головна  →  Новини  →  22 грудня 2015

18 грудня 2015 року відбувся святковий концерт до Дня святого Миколая

18 грудня 2015 року відбувся святковий концерт до Дня святого Миколая

18 грудня 2015 року до Дня святого Миколая у спеціалізованій загальноосвітній школі «Надія» за адресою: вул. Донецька 13-а відбувся святковий концерт.

У заході приймали участь  заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Горпинченко, начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Тетяна Устинович, священик храму преподобного Сергія Радонезького Солом’янського благочиння отець Костянтин.

Олена Горпинченко передала вітання та вручила солодкі подарунки від імені голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максима Шкуро. Натомість, учні подарували власноруч виготовлені картини, які вручила директор школи Наталія Бондаренко.

Святкову атмосферу створили вихованці школи «Надія», продемонструвавши театральну виставу та творчі виступи, присвячену наступаючими новорічно-різдвяними святами за мотивами «Різдвяної пісні» Чарльза Діккенса.

Яскравим продовженням свята стали виступи учнів дитячої музичної школи №33, які подарували дітям, батькам і вихователям яскраві музичні композиції.

Довідково: Спеціальна загальноосвітня школа «Надія» заснована 2 жовтня 1992 року. Школа «Надія» створена для дітей з важкими соматичними та психофізичними вадами. У школі навчаються діти з комплексними патологіями. Головна мета школи «Надія» - реалізація права громадян з вадами фізичного та розумового розвитку на освіту, формування та розвиток соціально зрілої, творчої особистості школярів, забезпечення соціально-психологічної реабілітації та трудової адаптації учнів, виховання у нього загальнолюдських цінностей, громадської позиції, підготовка їх для подальшого громадського життя.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена