Головна  →  Новини  →  9 грудня 2015

12 та 13 грудня у Солом’янському районі відбудеться IX Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс «Kiev Art Time»

12 та 13 грудня у Солом’янському районі відбудеться IX Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс «Kiev Art Time»

12 та 13 грудня 2015 року у Солом’янському районі відбудеться IX Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс-фестиваль  «Kiev Art Time»

12 грудня стартує конкурс з хореографії у Центрі культури та мистецтв Національного Авіаційного Університету за адресою пр-т Космонавта Комарова, 1. Конкурс триватиме  впродовж дня з 11:00 та завершиться яскравою церемонією нагородження переможців.

13 грудня конкурс з вокалу відбудеться в актовій залі Державного університету телекомунікацій (вул. Солом’янська, 7). Розпочнуться творчі змагання об 11.00.

На конкурс-фестиваль завітають учасники з Сумської, Дніпропетровської, Київської, Рівненської, Івано-Франківської та інших областей України.

IX Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс - фестиваль  «Kiev Art Time»  об’єднає близько 800 учасників з різних куточків нашої держави. Змагатися будуть таланти в номінаціях з вокалу та хореографії, наймолодшими стануть учасники від 3-х років, найстаршим - 26 років.

Традиційно у якості почесного гостя завітає народний артист України, почесний професор Національного університету культури та мистецтв України, відомий хореограф  Григорій Чапкіс.

До складу журі конкурсу увійшли такі відомі діячі культури, як народна артистка України, доцент, завідувач кафедри естрадного співу Київського національного університету культури та мистецтв, автор і ведуча телевізійної музично-розважальної програми «Авансцена» Алла Попова (голова журі з вокалу), заслужена артистка АР Крим, викладач кафедри музичного мистецтва Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва Ленара Османова, заслужений діяч культури України, кандидат  мистецтвознавства, професор кафедри хореографії Державної академії керівних кадрів культури та мистецтв, головний балетмейстер Державного академічного хору ім. Григорія Верьовки Валерій Шкоріненко (голова журі з хореографії), кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри народної хореографії Київського національного університету культури і мистецтв, постійний член журі Всеукраїнського телевізійного дитячого конкурсу «Крок до зірок» Ірина Гутник,  заслужена артистка України Лідія Вернігор.

IX Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс - фестиваль  «Kiev Art Time» проходить за підтримки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та Благодійного фонду Вячеслава Непопа «Солом’янка».

Партнерами фестивалю виступають: студія звукозапису «Sound Rise», інтернет-магазина «Dance.me», компанія «Українські нагороди», головний інтернет-партнер компанія «Актівмедіа».

Організаторами Всеукраїнського вокально-хореографічного конкурсу-фестивалю  «Kiev Art Time» є Леся Готовкіна та Світлана Прокопчук.  

Фестиваль проходить з 2011 року двічі на рік – у грудні до Дня Святого Миколая  та у травні до Дня Європи. В конкурсі можуть брати участь дитячі, юнацькі та дорослі вокальні і хореографічні колективи, а також індивідуальні виконавці з різних регіонів України.

У дні конкурсу вхід до концертних залів − вільний.

З більш детальною інформацією про конкурс-фестиваль можна ознайомитися на сайтіhttp://kievarttime.org.ua/

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена