Головна  →  Проекти розпоряджень  →  30 листопада 2015

Проект розпорядження "Про внесення змін до розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації від 01.08.2012 № 461 «Про порядок розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації»"

Проект розпорядження "Про внесення змін до розпорядження Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації від 01.08.2012 № 461 «Про порядок розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації»"

Відповідно до статті 5 Закону України «Про звернення громадян»,  розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.10.2015 № 1066 «Про затвердження змін до Порядку розгляду звернень громадян  у виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)» та з метою впровадження розгляду письмових звернень громадян надісланих з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронних звернень):

1. Унести до Порядку розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, затвердженого розпорядженням Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації  від 01.08.2012 року № 461, зареєстрованого в Солом’янському районному управлінні юстиції у м. Києві 14.08.2013 за № 33/166 такі зміни:

1.1. Пункт 1.4. Розділу І Порядку розгляду звернень громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації доповнити новим абзацом такого змісту:

«Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення). В електронному зверненні також має бути зазначене прізвище, ім’я, по батькові, електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслана відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається».

2. Розпорядження набуває чинності з дня його оприлюднення.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Голова        М. Шкуро

 

Подання:

Начальник відділу роботи

із зверненнями громадян                                            І. Березова

 

Погоджено:

Перший заступник голови                                         В.Бялковський

Керівник  апарату                                                      О. Король

Начальник юридичного відділу                                   А. Стасюк

Начальник відділу організації діловодства                    О. Калаба

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена