Головна  →  Новини  →  6 грудня 2013

Максим Луцький взяв участь у божественній літургії у храмі преподобного Сергія Радонезького

Максим Луцький взяв участь у божественній літургії у храмі преподобного Сергія Радонезького

6 грудня, у день пам'яті благовірного великого князя Олександра Невського, голова Солом’янського району Максим Луцький разом з головою громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації Дмитром Оніщенко  взяли участь  у Божественній літургії, що відбулась у нижньому храмі  головного соборного храму парафії преподобного Сергія Радонезького. 

Літургію звершив  вікарій Київської єпархії,  єпископ  Васильківський, Блаженнійший Владика Миколай у співслужінні з благочинним Солом’янського району настоятелем цього храму -  протоієреєм Ярославом Шовкеником та духовенством району, міста.

По завершенні Літургії Преосвященніший єпископ Миколай  звернувся до вірян зі словами проповіді, в якій наголосив, що князь Олександр Невський був  не лише великим  воїном, а й захисником православної віри, яку кожен православний християнин повинен зберігати її в своєму серці в чистоті і жити по тих одвічних цінностях, які пропонує усім нам Православ'я. Також Владика Миколай привітав усіх прихожан та особисто голову Солом’янської райдержадміністрації Максима Луцького з Днем Збройних Сил України,  побажав всім  захисникам нашої Вітчизни мужності, відваги і мудрості у своїх діяннях.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена