Головна  →  Новини  →  26 листопада 2015

24 листопада 2015 року відбулось чергове засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

24 листопада 2015 року відбулось чергове засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

24 листопада 2015 року у актовій залі приміщення Солом’янської райдержадміністрації відбулось чергове засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації.

На початку заходу голова громадської ради Петро Шарафетдінов представив нещодавно призначеного керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Короля та висловив побажання щодо плідної співпраці на благо Солом’янського району і його мешканців.

Крім членів громадської ради, в засіданні взяли участь представники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

Серед основних питань порядку денного розглянуто результати місцевих виборів до Київради 25 жовтня 2015 року в розрізі Солом’янського району міста Києва, участь в заходах до Дня Святого Миколая та Дня місцевого самоврядування в Солом’янському районі міста Києва. Головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій Валерій Целуйко довів присутнім інформацію щодо першочергових дій у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена