Головна  →  Новини  →  5 грудня 2013

Коледж економіки та управління КНЕУ святкує ювілей

Коледж економіки та управління КНЕУ святкує ювілей

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький привітав з 60-річчям один з найкращих навчальних закладів району - Коледж економіки та управління Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Урочисті заходи з нагоди ювілею коледжу проходили, 4 грудня. Студенти та викладачі, які вже протягом багатьох років підтверджують свій високий професійний рівень, разом відзначали знаменну дату. До них приєдналися багато поважних гостей, серед яких був і очільник Солом’янського району Максим Луцький.

Голова району привітав студентів та викладачів з ювілеєм та побажав зберегти свої високі показники успішності і в наступному році.

«60-річчя для навчального закладу - це не просто дата - це знак якості. Під цим дахом зібрались висококласні спеціалісти та розумне, прогресивне молоде покоління. Кожного року ви з новими силами доводите успішність свого закладу, ваші рейтинги успішності зростають і, завдяки цьому, - українське суспільство збагачується новими високопрофесійними кадрами. Продовжуйте в тому ж дусі», - наголосив Максим Луцький.

Після привітань Максим Георгійович подарував подяки й грамоти найкращим викладачам Коледжу економіки та управління КНЕУ, і побажав їм ще більшої наснаги на шляху до реалізації найкращих своїх здібностей.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена