Головна  →  Новини  →  12 листопада 2015

У Солом’янському районі визначили кращих гросмейстерів серед студентів

У Солом’янському районі визначили кращих гросмейстерів серед студентів

З усіх видів ігор, коли-небудь придуманих людством, є одна, яка близька і спорту, і науці, і мистецтву. Це шахи.

11 листопада відбулися змагання з шахів серед команд вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району м. Києва, у читальній залі бібліотеки Київського національного університету будівництва та архітектури.

У змаганнях взяли участь 7 команд ВНЗ. Найкращими гросмейстерами змагань стали студенти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», срібло - у команди Національного авіаційного університету, а бронзову відзнаку отримали гравці Київського національного університету будівництва та архітектури.

В особистому заліку перемогу здобув Михайло Білоус, студент Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», друге місце у Назара Пілецького з Національного авіаційного університету, почесне третє місце посів Даниїл Мірошника - студента Київського національного університету будівництва та архітектури.

Шахи розвивають пам'ять та увагу, кмітливість і математичні здібності, логіку і фантазію, виховують волю, винахідливість, характер, посидючість, сприяють здоровому способу життя.  Шахи − стародавня інтелектуальна гра, що має багатовікову історію. Зараз − одна з найбільш поширених настільних ігор.  Шахи мають виховне значення: сприяють становленню особистості, вчать логічно мислити і планувати свої дії, розвивають концентрацію уваги.

Переможців змагань було нагороджено грамотами, медалями та кубками.   Окрему подяку за чесне та неупереджене суддівство висловлюємо Дмитру Дубинку та Михайлу Махоніну. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена