Головна  →  Новини  →  26 жовтня 2015

Активісти Солом’янського району передали допомогу військовим

Активісти Солом’янського району передали допомогу військовим

Днями у приміщенні Солом’янської райдержадміністрації, за  підтримки небайдужої громадськості району, головою громадської організації «36 сотня самооборони Майдану» Віктором Дигасом було передано тактичне спорядження «розгрузку» (розвантажувально-плечова система) і наколінники Людмилі Крижанівській – дружині учасника антитерористичної операції. Він з початку 2015 року  захищає цілісність кордону на Сході України разом із молодшим братом Людмили.

Участь у заході взяли в. о. обов’язки керівника апарату Солом’янської РДА Валентин Матюхін, співробітники відділів з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і роботи із зверненнями громадян. Доречі, подружжя Крижанівських – співробітники Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації.

За ініціативи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та завдяки  активній участі громадськості району неодноразово надавалась гуманітарна допомога учасникам антитерористичної операції. Було придбано та передано для АТО: дизельний генератор, набір інструментів для ремонту техніки, прибори нічного бачення, берці, продукти харчування та засоби гігієни,  жовто-блакитні обереги, малюнки, зроблені дітьми, та книги, зібрані бібліотеками району та працівниками Солом’янської адміністрації. Активістами «36 сотня самооборони Майдану» неодноразово передавались на схід продукти харчування, засоби гігієни.

Ми пишаємось своїми патріотами – захисниками нашої Вітчизни і з вдячністю бажаємо їм повернутись живими та здоровими.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена