Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2015

У Солом’янському районі відбулася «Мала академія бойових мистецтв» з неоліпмійських видів спорту

У Солом’янському районі відбулася «Мала академія бойових мистецтв» з неоліпмійських видів спорту

Завдяки практиці бойових мистецтв досягається гармонія душі й тіла та виховується самовладання, сила волі, терпіння, мужність.

Так, 10 жовтня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації був проведений спортивний захід «МАЛА ОЛІМПІАДА БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ» з неоліпмійських видів спорту серед дітей та молоді Солом’янського району.

На урочистому відкритті спортивного заходу привітальним словом і побажанням успіху та перемоги в змаганнях до учасників олімпіади звернулися: віце-президент «Асоціація «Тайфун» Василь Бочкор, президент Київського міського осередку Всеукраїнської федерації хортингу Сергій Карасевич та президент громадської організації   Бойових мистецтв Ояма СК «Санчiн» Галина Андрійчук. До програми спортивного заходу входили такі види спорту як рукопашний  бій,   хортинг,  кіокушинкай карате.

У напруженій боротьбі свої сили та володіння технікою бойових мистецтв випробовували понад 400 учасників. Змагалися спортсмени у різних вагових та вікових категоріях, демонстрували найкращу технічну підготовку та бійцівські якості. Учасники спортивного турніру отримали справжній бійцівський досвід та скріпилися міцною дружбою.

Всі учасники змагань були нагороджені дипломами, а переможці та призери – кубками та медалями відповідних ступенів Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації.

Змагання проходили на базі спортивного комплексу Київського національного університету будівництва і архітектури за участю громадської організації  «Асоціація «Тайфун»  в м. Києві, громадської організації Бойових мистецтв Ояма СК «Санчiн» та Солом’янської районної федерації хортингу м. Києва.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена