КМДА Київська міська державна адміністрація


30 листопада 2013

Дитсадок № 191 відсвяткував своє 50-річчя разом з Максимом Луцьким

Дитсадок № 191 відсвяткував своє 50-річчя разом з Максимом Луцьким

У ДНЗ № 191 святкували одразу два свята: 50-річчя садочку та 30-у річницю роботи в ньому його директора Тетяни Олександрівни Діденко. Поздоровити заклад з двома ювілеями приїхав голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький.

Святкування відбулося 28 листопада. Саме цього дня, 50 років тому, був відкритий цей заклад для дітей з вадами зору. Разом з очільником району до дитсадка приїхала й начальник Солом’янського районного управління освіти Галина Робертівна Лазарєва.

Поважні гості поздоровили дітей та персонал закладу з подвійним святом. Директору садка - Тетяні Діденко - Максим Георгійович вручив подяку, та побажав наснаги у її непростій, але дуже важливій і відповідальній роботі.

«Хороші керівники - це рідкість. Ви вже протягом 30-ти років оберігаєте цей заклад, піклуєтесь про дітей, які в ньому навчаються. Я щиро вдячний Вам, за вашу працю. Вдячний, бо на власні очі зміг переконатися, яку теплу та дружню атмосферу вам вдалося тут створити», - сказав Максим Луцький.

Окрім урочистостей, голова району також поспілкувався з дітьми і персоналом садка, а пані Тетяна особисто провела для гостей екскурсію по дитячому навчальному закладу.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.