Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2015

Максим Шкуро взяв участь у акції «Чисто-time»у Солом’янському ландшафтному парку

Максим Шкуро взяв участь у акції «Чисто-time»у Солом’янському ландшафтному парку

У Солом’янському ландшафтному  парку відбулась толока «Чисто-time». До прибирання та висадки дерев долучилися заступник голови КМДА Петро Пантелеєв,  голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро, депутати  Київради Микола Негрич і Андрій Андрєєв, студенти, громадські активісти та мешканці району.

«Солом’янський ландшафтний парк – один з найбільших парків у районі. Його площа складає 27 гектарів. Розроблено проект реконструкції парку, який передбачає нові доріжки, освітлення, озеленення. Сьогодні таку велику площу зеленої зони прибирає лише  4 людини. Ініціюємо, щоб парк обслуговувало більше працівників. Такі масштабні толоки суттєво допомагають комунальним службам робити наші парки та сквери більш доглянутими та затишними. Дякую усім, хто постійно долучається до таких заходів», − зазначив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

Під час акції майже 1000 учасників прибрала 15 гектарів найрельєфнішого парку  столиці, висадила 50 дерев і 170 кущів. Особливістю заходу стало не лише прибирання сміття, але й його сортування, яке відразу після суботника було відвезено на переробку. Для вивозу вже відсортованого сміття було передбачено спеціальні контейнери для трьох різних типів відходів. Під час заходу присутнім провели інструктаж, як правильно сортувати сміття. Усім бажаючим роздавали буклети з правилами сортування відходів.

«Наша столиця має бути не тільки зеленою, але й чистою. Зараз триває місячник з благоустрою. Тому міська влада робить усе, щоб місця відпочинку киян були в належному стані: проводиться озеленення парків і скверів, ліквідуються стихійні звалища і караються винуватці безпорядку, проводяться ремонти. Але й участь мешканців міста в цій справі є безцінною. Адже якщо людина зробила свій внесок у спільну справу, то і результат вона буде цінувати. Дякую громадським активістам, студентам КНУБА та НУХТ, всій молоді за активну участь у прибиранні», – сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена