КМДА Київська міська державна адміністрація


1 жовтня 2015

Районні урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Районні урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

У Солом’янському районі нараховується 17 бібліотек, де працює 86 фахівців, які не лише займаються інтелектуальною та просвітницькою роботою, але й роблять багато корисних справ.

Привітав бібліотекарів району зі святом голова адміністрації Максим Шкуро. «Сьогодні бібліотекарі разом з читачами постійно допомагають військовим АТО:  плетуть маскувальні сітки, шиють прапори, обереги та шеврони, відвідують військові частини та допомагають пораненим, долучаються до благодійних акцій. Дякую за професійну роботу, активну позицію та внесок у розвиток району! Натхнення, розвитку, для того, аби наші бібліотеки ставали ще більш сучасними та інноваційними, ‒ зазначив керівник району.

Бібліотекарів нагородили грамотами Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. До творчих вітань приєднався Київський академічний муніципальний камерний хор «Хрещатик».

Нагадаємо, 30 вересня відзначається професійне свято - Всеукраїнський день бібліотек, який започатковано у 1998 році  згідно Указу Президента України.

Централізована бібліотечна система  Солом’янського району – це цілеспрямований, креативний колектив 17-ти бібліотек, які працюють заради своїх користувачів. Цього року бібліотеки взяли участь у Всеукраїнській культурно-мистецькій акції «Єдина і неподільна Україна», у книжковій виставці «Київська весна ‒ 2015», долучилися до написання сторінок книги бувальщин «Добро – Дій».

Бібліотеки розробляють і запроваджують інноваційні форми роботи, цікаві проекти, щоб книги ставали невід’ємною складовою життя мешканців району. Бібліотеки налагодили та продовжують співробітництво з багатьма культурними, просвітницькими закладами міста, з громадськими організаціями, центрами творчості, музеями, з письменниками, видавництвами дитячої літератури та редакціями журналів; підтримують добросусідські відносини з науковцями, творчими людьми, художниками та членами їх сімей.

Бібліотечні працівники беруть активну участь в громадському житті району і міста. Цього року Жіноча рада бібліотечних працівників Солом’янського району м. Києва на чолі з головою – Шевчук Наталією Михайлівною стала переможцем у міському конкурсі на кращу первинну жіночу раду м. Києва.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.