Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2015

У Солом’янському районі відзначили День працівників освіти

У Солом’янському районі відзначили День працівників освіти

Напередодні Дня вчителя відбулися урочистості з нагоди свята. У Солом’янському районі працює майже 7 тисяч вчителів.

Голова Солом'янської адміністрації Максим Шкуро привітав освітян із професійним святом, поінформував про зроблене в галузі освіти та розповів про плани.

«Більшу частину бюджету району складають видатки саме на освіту. Цього року у восьми школах ми замінили вікна на металопластикові, у половині шкіл замінили харчоблоки. Відремонтували дитячі садочки на вулицях Донецькій та Білецького. У школі № 69 зробили спортивний майданчик із додатковою розміткою для гри в волейбол та теніс. На Гарматній, 41 збудували новий сучасний садочок, який є найкращим у Києві та Україні. Я сподіваюся, що ми й далі будемо відкривати кожен рік хоча б по одному такому закладу. І це не просто наші мрії, це плани, які підтверджені проектними роботами і вже розміщеними замовленнями. Зараз проектуємо дитячий садок на Лепсе, 81-А, який вже багато років стояв напівзруйнованим і заростав бур’янами. То ж роботи тривають. У жовтні в шести школах відновимо вхідні групи, щоб у вестибюлях і коридорах було тепло. У всіх школах встановлюємо питні фонтанчики», ‒ зазначив голова адміністрації.

Максим Шкуро подякував за роботу педагогам, адже вчитель ‒ це єдина людина, яка може повністю змінити життя й майбутнє кожного з нас і побажав, щоб у освітян було натхнення, здоров’я та енергія творити ці позитивні зміни.

До вітань освітянам приєдналися народний депутат України Дмитро Андрієвський, депутати Київради Микола Негрич, Катерина Кириченко, Максим Конобас, Олег Костюшко, Вячеслав Непоп.

Народний депутат вручив грамоти і цінні подарунки вчителям, які відслужили, були демобілізовані і повернулися із зони проведення Антитерористичної операції на сході країни.

«Сьогодні в нашій країні, напевне, головні люди – це військові і вчителі. Тому що воїни захищають наше сьогодення, захищають незалежність держави, а Ви – вчителі формуєте наше майбутнє. Я щиро вітаю Вас зі святом. Бажаю кожному з Вас успішних і вдячних учнів. Велика Вам пошана і низький уклін», - наголосив народний депутат України Дмитро Андрієвський.

Уже 18 років у Солом’янському районі склалася традиція відзначати кращих педагогів освітянською нагородою «Педагогічне сяйво». 137 учителів, вихователів, керівників, представників громадських організацій стали її номінантами. 10 переможців у різних номінаціях були нагороджені відзнаками.

Творчим подарунком вчителям став концерт вихованців Центру дитячої та юнацької творчості, які підготували для своїх наставників яскраві акробатичні і танцювальні номери.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена