Головна  →  Новини  →  21 вересня 2015

У парку «Відрадний» пройшов традиційний щорічний «Солом’янський легкоатлетичний пробіг»

У парку «Відрадний» пройшов традиційний щорічний «Солом’янський легкоатлетичний пробіг»

Рухова активність – як необхідний атрибут здорового способу життя, тому 19 вересня 2015 року у парку «Відрадний» відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за участю Асоціації бігунів України (Самойленко І.С.) було організовано та проведено традиційний щорічний «Солом’янський легкоатлетичний пробіг» присвячений Дню фізичної культури і спорту України. У заході взяли участь близько 300 осіб, серед яких діти, студентська молодь, ветерани спорту та мешканці району. Наймолодшому учаснику змагань виповнилось 13 років, а найстаршому – 76 роки. Учасники змагалися змагались на трьох дистанціях: 1км, 5 км та 10 км.

Найкращими бігунами в абсолютному заліку серед жінок на дистанції 5 км з результатом 19 хв. стала Шевченко Валентина (39 років), а серед чоловіків на 10 км з результатом 36 хв.08с. – Роговой Віктор (49 років).

Також, у програмі пробігу організовано особисто-командну першість серед юнаків та дівчат вищих навчальних закладів Солом’янського району в забігу на 1 км. Найспритнішими учасниками пробігу виявилися курсанти ІІ-ІІІ курсу Національної академії внутрішніх справ під керівництвом викладача кафедри вогневої та спеціальної фізпідготовки ННІ ПФПСКМ, капітана міліції Рябуха А.С. Так, в абсолютному заліку серед дівчат вибороли призові місця курсанти НАВС: Шевченко Вікторія – І місце, Семежон Алла – ІІ місце та ІІІ – Кушнірук Лілія, а серед юнаків: І місце - Рабчун Вадим та ІІІ місце - Буртак Артем, а ІІ місце – Поліщук Віталій –студент НТУУ «КПІ».

Серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації найкращими виявились учні ДВНЗ «Київський електромеханічний коледж», які під керівництвом викладача з фізичного виховання Гадяка В.С. посіли І призові місця серед дівчат – Мосьодз Ірина, а серед юнаків – Доброновський Максим.

Переможці змагань отримали грамоти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, медалі та кубки.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена