Головна  →  Новини  →  28 листопада 2013

Новини міста: «Картка киянина» тепер доступна всім мешканцям міста як зарплатна картка

Новини міста: «Картка киянина» тепер доступна всім мешканцям міста як зарплатна картка

Банк «Хрещатик» розпочав на базі електронного носія «Картки киянина» випуск картки для працівників бюджетної та комунальної сфери міста для нарахування заробітної плати цим працівникам, як це передбачено відповідними рішеннями київської влади. В листопаді 2013 року випущено перші зарплатні картки для працівників комунальних підприємств Києва.

Скориставшись пропозицією банка працівники підприємств м. Києва отримають значні переваги від користування єдиним платіжним інструментом «Картка киянина». Зокрема, це:

  • можливість користуватись транспортним додатком з функцією проїзного квитка в Київському метрополітені або наземному транспорті, що може поповнюватись власними коштами. Купівля поїздок за готівкові кошти відбувається через пристрої для поповнення проїзних квитків, які встановлені на кожній станції, або у касах метрополітену. Для оплати проїзду використовується вже існуюча система обліку і турнікетів метрополітену;
  • можливість скористатись соціальним дисконтом – знижками, бонусами, які надаються торгівельними мережами м. Києва, що беруть участь в проекті Картка киянина;
  • брати участь в програмах лояльності від банку та отримувати додаткові знижки та привілеї від платіжної системи VISA;
  • можливість користуватись додатково до вже існуючих банківських карток унікальним фінансовим інструментом – Карткою киянина, яка, окрім транспортного додатку (проїзду в метрополітені) та соціального дисконту, є повнофункціональною платіжною карткою Visa Classic. Картку киянина можна використовувати для розрахунків та отримання готівки в будь-якій країні світу, оскільки це картка міжнародної платіжної системи Visa International. Картка киянина є чиповою карткою, яка на сьогодні є найбільш захищеною від шахраїв;
  • можливість підключення до Інтернет-банкінгу «Хрещатик-онлайн» за спеціальним тарифом;
  • кредитування за відсотковою ставкою – 3 % на місяць за умовами кредитного продукту «Стартовий кредит».

Банк «Хрещатик» активно розпочав впровадження продукту «Картка киянина» для жителів міста Київ за їх індивідуальними зверненнями до установ банку. Також готовність співпрацювати та робити емісію карток для проекту «Картка киянина» висловили ПАТ «Банк Михайлівський» та «Банк Русский Стандарт».

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко зазначив, що впровадження проекту розпочалось ще у березні минулого року і на сьогодні вже повністю і успішно реалізовано пілотний етап проекту «Картка киянина», на якому отримати «Картку киянина» змогли перші категорії громадян.

«На пілотному етапі проекту утримувачі «Карток киянина» мали такі переваги як безоплатний проїзд в метро та знижки на медичні препарати. Сьогодні у системі «Картка киянина» зареєстровано 346 тисяч осіб, і 250 тисяч з них вже отримали картку, інші матимуть її до кінця поточного року. Наразі, через систему вже зареєстровано 2,6 мільйонів проїздів у метро. Тепер ми готові виходити на весь загал і видавати картку не лише пільговикам, а й усім бажаючим киянам. Для цього вже запущено додаткові сервіси на картці», – зазначив він.

www.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена