Головна  →  Новини  →  27 листопада 2013

«Адміністрація повинна стати ближче до молоді району» - Максим Луцький

«Адміністрація повинна стати ближче до молоді району» - Максим Луцький

Сьогодні відбулася неформальна зустріч голови Солом’янського району з найкращими учнями Малої повітряної академії. Максим Луцький, разом з представниками майбутнього української авіації, почаювали та поговорили в стінах РДА.

Запрошення на зустріч з Максимом Луцьким найкращі учні МПА отримали під час його візиту разом з заступником голови КМДА Віктором Коржем до їх навчального закладу. Тоді очільник району завітав на урочистості, що влаштовувала академія на честь Дня позашкільної освіти.

«Я вже давно проводжу зустрічі з молоддю району. Для мене це можливість зрозуміти, чим живе молоде покоління Солом’янки. Коли ми з Віктором Коржем приїхали в МПА, мені сподобалась атмосфера, захотілося ближче познайомитися з цими дітьми, тому я їх і запросив до нас», - розказав Максим Луцький.

Зустріч пройшла тепло, майже по-домашньому. Для підлітків адміністрація приготувала гарячий чай та солодкий стіл, склалася тепла невимушена розмова. Зокрема учні МПЛ розказали про свої плани на майбутнє, причини, чому захопилися авіацією.

«Я впевнений, що адміністрація повинна стати ближче до молоді району. Це, навіть, не стільки піде на користь дітям, скільки нам. Мені, як голові району, важливо постійно тримати руку на пульсі ситуації - знати, що необхідно молодій громаді нашого району, робити все, щоб їхні плани та мрії втілилися у життя. Ми й надалі проводитимемо подібні неформальні зустрічі, думаю, що з часом їх стане навіть більше», - заявив Максим Луцький.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена